Saadet Partisi Kumluca Kongresi Yapıldı

SİYASET 01.11.2020 - 22:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2037+ kez okundu.
 

Saadet Partisi Kumluca Kongresi Yapıldı

Saadet Partisi Antalya ili Kumluca ilçesi 7. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye tek listeyle gidildi. 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Kumluca Belediye Başkan adayı olan Ergün Eren , kongrede delegelerin oy çoğunluğunu alarak Saadet Partisi İlçe Başkanı oldu.

KUMLUCA’DA EREN DÖNEMİ   Antalya İli Kumluca İlçesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Saadet Partisi Kumluca 7. Olağan Kongresi’ne Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan, İl – İlçe yönetimleri, Milko Kuruluşları, Siyasi İlçe Başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.   Saadet Partisi Kumluca İlçe Kongresinde konuşma yapan eski Başkan Ömer Arıtürk, Milli Görüş milletimizin kendisidir, milli görüş saadet partisidir diyerek; “Saadet Partisi geçmişte milletimizin sorunlarına nasıl çare olmuşsa, bugün de tüm sorunlara çözüm olabilecek bilgi ve tecrübededir. Geçmişten günümüze yaşanan olaylara baktığımızdan bugün daha iyi anlıyoruz.   Bu nedenle! Bizler, teşkilatımızın prensipleri dahilinde canla başla çalışmak mecburiyetindeyiz. Yaşanabilir bir Türkiye ve Yaşanabilir bir Kumluca için azimli çalışmalarımızla kurulacaktır. Zafer inananlarındır ve Zafer yakındır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Kongremiz hayırlı olsun” dedi.   Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen’de, Ege ve Marmara Bölgesinde birçok ilimizde hissedilen deprem sebebiyle tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza rahmet ve yaralılarımıza da Rabb-im’den acil şifalar diliyorum diyerek; “Bugün güzel Kumluca’mızın 7. Olağan kongresini icra etmek üzere buraya geldik. İnşaallah, kongremiz hayırlara vesile olur. Kumluca eski ilçe başkanımız Ömer Arıtürk ve ekibine bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor,  yeni dönemde emaneti devralacak olan Ergün Eren ve ekibine de başarılar diliyorum” dedi.   Teşekkür konuşmasını yapmak üzere kürsiye çıkan yeni ilçe başkanı Ergün Eren, Cuma günü İzmir’de meydana gelen deprem afetinden dolayı geçmiş olsun, ölenlere rahmet ve yaralılara acil şifalar diyerek sözlerine başladı. Eren, “Yaşanabilir bir Kumluca, yaşanabilir bir Türkiye için el ele hep birlikte çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.   Eren, “ Dava içinden gelen bir kardeşiniz olarak; Partimizin Kumluca’da 2002 yılında kuruluşundan itibaren, gençlik kolları ve diğer kademelerde görev yaptım. Bize verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Teşkilatımızın istişareleri sonucu ile İlçe Başkanı görevine layık görüldüm.İnşaallah bu görevi de layıkıyla yerine getireceğimi inanıyor ve dava arkadaşlarımda da desteklerini bekliyorum. Biz inanıyoruz ki; Allah bize yardım eder, Allah bize yeter... Bu duygu ve düşüncelerle beni ilçe başkanı olarak seçen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.  
Saadet Partisi Antalya ili Kumluca ilçesi 7. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye tek listeyle gidildi. 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Kumluca Belediye Başkan adayı olan Ergün Eren , kongrede delegelerin oy çoğunluğunu alarak Saadet Partisi İlçe Başkanı oldu.

KUMLUCA’DA EREN DÖNEMİ
 
Antalya İli Kumluca İlçesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Saadet Partisi Kumluca 7. Olağan Kongresi’ne Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan, İl – İlçe yönetimleri, Milko Kuruluşları, Siyasi İlçe Başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.
 
Saadet Partisi Kumluca İlçe Kongresinde konuşma yapan eski Başkan Ömer Arıtürk, Milli Görüş milletimizin kendisidir, milli görüş saadet partisidir diyerek; “Saadet Partisi geçmişte milletimizin sorunlarına nasıl çare olmuşsa, bugün de tüm sorunlara çözüm olabilecek bilgi ve tecrübededir. Geçmişten günümüze yaşanan olaylara baktığımızdan bugün daha iyi anlıyoruz.
 
Bu nedenle! Bizler, teşkilatımızın prensipleri dahilinde canla başla çalışmak mecburiyetindeyiz.
Yaşanabilir bir Türkiye ve Yaşanabilir bir Kumluca için azimli çalışmalarımızla kurulacaktır. Zafer inananlarındır ve Zafer yakındır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Kongremiz hayırlı olsun” dedi.
 
Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen’de, Ege ve Marmara Bölgesinde birçok ilimizde hissedilen deprem sebebiyle tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza rahmet ve yaralılarımıza da Rabb-im’den acil şifalar diliyorum diyerek; “Bugün güzel Kumluca’mızın 7. Olağan kongresini icra etmek üzere buraya geldik. İnşaallah, kongremiz hayırlara vesile olur. Kumluca eski ilçe başkanımız Ömer Arıtürk ve ekibine bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor,  yeni dönemde emaneti devralacak olan Ergün Eren ve ekibine de başarılar diliyorum” dedi.
 
Teşekkür konuşmasını yapmak üzere kürsiye çıkan yeni ilçe başkanı Ergün Eren, Cuma günü İzmir’de meydana gelen deprem afetinden dolayı geçmiş olsun, ölenlere rahmet ve yaralılara acil şifalar diyerek sözlerine başladı. Eren, “Yaşanabilir bir Kumluca, yaşanabilir bir Türkiye için el ele hep birlikte çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.
 
Eren, “ Dava içinden gelen bir kardeşiniz olarak; Partimizin Kumluca’da 2002 yılında kuruluşundan itibaren, gençlik kolları ve diğer kademelerde görev yaptım. Bize verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Teşkilatımızın istişareleri sonucu ile İlçe Başkanı görevine layık görüldüm.İnşaallah bu görevi de layıkıyla yerine getireceğimi inanıyor ve dava arkadaşlarımda da desteklerini bekliyorum.
Biz inanıyoruz ki; Allah bize yardım eder, Allah bize yeter... Bu duygu ve düşüncelerle beni ilçe başkanı olarak seçen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.