SAĞLIK BAKANLIĞINA AİT ARAZİYE KİM ÇÖKÜYOR ?

ASAYİŞ 07.09.2020 - 23:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1628+ kez okundu.
 

SAĞLIK BAKANLIĞINA AİT ARAZİYE KİM ÇÖKÜYOR ?

Alanya Mahmutlar mahallesinde bulunan ve Sağlık Bakanlığına tahsis edilen araziye bazı şahısların göz göre göre muz serası yapmak için çalışma yaptığı iddia edildi.

Gazeteci Servet sipahioğlu'nun haberine göre; Alanya'nın Mahmutlar mahallesi Karahasanlı mevkinde bulunan 860/1 parseldeki 12.125. metrekare arsanın sabaha karşı her gün saat 3 ile 6 saatleri arasında taciz edildiği bildirildi. kepçeler ile taciz edilen T.C Sağlık Bakanlığı'na ait arsaya M.Ç VE A.Ç isimli şahısların tüm şikayetlere rağmen söz konusu tesis alanını kendi çıkarları doğrultusunda muz bahçesine çevirmeye başladığı öğrenildi. Jandarma yaptığı tutanak ile çalışmayı durdursa da çevre sakinleri çalışmaların sabaha karşı tekrar başladığını söylediler. Alanya kaymakamı ve tüm yetkilileri acil göreve davet eden vatandaşlar bu tacizi durdurun , devletin arazisi gasp ediliyor. şeklinde konuştular. öte yandan sahipleri tapu sahibi tapulu olduğunu isbatlamak zorundadır, derken harfiyat çalışmaları yürüten firma yetkilileri ise, biz 860 değil 850 ada ve parselde çalışma yaptık sınırda çalışma yaparken jandarma tutanak yaptı ve bizleri uyardı. yaptığımız çalışma alanları tamamen tapulu ve vatandaşlara aittir kesinlikle devletin arazisine girmedik ve çalışma yapmadık dediler.
Alanya Mahmutlar mahallesinde bulunan ve Sağlık Bakanlığına tahsis edilen araziye bazı şahısların göz göre göre muz serası yapmak için çalışma yaptığı iddia edildi.

Gazeteci Servet sipahioğlu'nun haberine göre;

Alanya'nın Mahmutlar mahallesi Karahasanlı mevkinde bulunan 860/1 parseldeki 12.125. metrekare arsanın sabaha karşı her gün saat 3 ile 6 saatleri arasında taciz edildiği bildirildi. kepçeler ile taciz edilen T.C Sağlık Bakanlığı'na ait arsaya M.Ç VE A.Ç isimli şahısların tüm şikayetlere rağmen söz konusu tesis alanını kendi çıkarları doğrultusunda muz bahçesine çevirmeye başladığı öğrenildi.

Jandarma yaptığı tutanak ile çalışmayı durdursa da çevre sakinleri çalışmaların sabaha karşı tekrar başladığını söylediler. Alanya kaymakamı ve tüm yetkilileri acil göreve davet eden vatandaşlar bu tacizi durdurun , devletin arazisi gasp ediliyor. şeklinde konuştular. öte yandan sahipleri tapu sahibi tapulu olduğunu isbatlamak zorundadır, derken harfiyat çalışmaları yürüten firma yetkilileri ise, biz 860 değil 850 ada ve parselde çalışma yaptık sınırda çalışma yaparken jandarma tutanak yaptı ve bizleri uyardı. yaptığımız çalışma alanları tamamen tapulu ve vatandaşlara aittir kesinlikle devletin arazisine girmedik ve çalışma yapmadık dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.