ŞAHİN ABA'DA YOK YOK...!

ASAYİŞ 05.08.2020 - 22:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1724+ kez okundu.
 

ŞAHİN ABA'DA YOK YOK...!

Antalya bakallar Odası Olağanüstü seçimi yaklaşırken sakandallar da bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Başkan adayı Şahin ABA hakkında yok yok.

Antalya Bakkallar Odasının  8 Ağustos tarihinde yapılacak  olağanüstü seçim öncesi kulisler hızlandı. Üç adayın başkanlık yarışında bulunduğu seçim öncesi, birbirinden ilginç dosyalar gelmeye başladı. Odayı olağanüstü seçime götüren Yönetim Kurulu üyesi ve başkan adayı Şahin ABA hakkında dikkate alınması gereken düşündürücü mahkeme kararları olduğu gözüküyor...! Geçtiğimiz hafta başkan adaylarından Atilla Kocak ve Şahin Aba hakkında “Esnafı Bunlar mı yönetecek" başlığı ile  paylaştığımız haberimiz sonrası haber merkezimize yeni bilgiler ulaştı. Başkan adayı Atilla Kocak ve Şahin Aba’nın yaptıkları usulsüzlüklerle ilgili 6 ay hapis cezalarının olduğu mahkeme kararını okuyucularımızla paylaştıktan sonra Şahin ABA hakkında pes dedirten yeni sabıka listesi ortaya çıktı. Bakkallar odası başkanı seçilmesi durumunda odadan maaş almayacağını beyan eden Şahin ABA’nın, maaşında yasal takip olduğu ve normal şartlarda da maaş alamayacağı iddia ediliyor.  Adli sicil kaydı bir hayli kabarık olan ABA’nın  ruhsatsız silah kullanmaktan tutun da, görevi kötüye kullanma, darp, taksirli adam yaralama, tefecilik ve denetimli serbestlik nedeniyle haklarının kısıtlı olduğu ortaya çıktı. Başkan adayı Şahin ABA’nın adli sicil listesinde göze çarpan başlıca sabıka listesi şöyle: 18 asliye ceza 2020/ 178 esas ruhsatsız silah taşıma 6136 ya muhalefet 1. Ağır ceza 2017/ 365 resmi belgede sahtecilik Görevi kötüye kullanma 22. . asliye ceza 2014-63 esas Görevi kötüye kullanma 1. Ağır ceza 2015-290 esas Tefecilik suçundan 13. Asliye ceza-15352 esas 2 yıl bir ay hapis denetimli- hakları kısıtlı 4. Asliye 2015-798 taksirli adam yaralama   Haber: Hilmi ŞAHİN
Antalya bakallar Odası Olağanüstü seçimi yaklaşırken sakandallar da bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Başkan adayı Şahin ABA hakkında yok yok.

Antalya Bakkallar Odasının  8 Ağustos tarihinde yapılacak  olağanüstü seçim öncesi kulisler hızlandı. Üç adayın başkanlık yarışında bulunduğu seçim öncesi, birbirinden ilginç dosyalar gelmeye başladı. Odayı olağanüstü seçime götüren Yönetim Kurulu üyesi ve başkan adayı Şahin ABA hakkında dikkate alınması gereken düşündürücü mahkeme kararları olduğu gözüküyor...!

Geçtiğimiz hafta başkan adaylarından Atilla Kocak ve Şahin Aba hakkında “Esnafı Bunlar mı yönetecek" başlığı ile  paylaştığımız haberimiz sonrası haber merkezimize yeni bilgiler ulaştı. Başkan adayı Atilla Kocak ve Şahin Aba’nın yaptıkları usulsüzlüklerle ilgili 6 ay hapis cezalarının olduğu mahkeme kararını okuyucularımızla paylaştıktan sonra Şahin ABA hakkında pes dedirten yeni sabıka listesi ortaya çıktı. Bakkallar odası başkanı seçilmesi durumunda odadan maaş almayacağını beyan eden Şahin ABA’nın, maaşında yasal takip olduğu ve normal şartlarda da maaş alamayacağı iddia ediliyor.  Adli sicil kaydı bir hayli kabarık olan ABA’nın  ruhsatsız silah kullanmaktan tutun da, görevi kötüye kullanma, darp, taksirli adam yaralama, tefecilik ve denetimli serbestlik nedeniyle haklarının kısıtlı olduğu ortaya çıktı.

Başkan adayı Şahin ABA’nın adli sicil listesinde göze çarpan başlıca sabıka listesi şöyle:

18 asliye ceza 2020/ 178 esas ruhsatsız silah taşıma 6136 ya muhalefet

1. Ağır ceza 2017/ 365 resmi belgede sahtecilik

Görevi kötüye kullanma 22. . asliye ceza 2014-63 esas
Görevi kötüye kullanma 1. Ağır ceza 2015-290 esas

Tefecilik suçundan 13. Asliye ceza-15352 esas 2 yıl bir ay hapis denetimli-

hakları kısıtlı

4. Asliye 2015-798 taksirli adam yaralama

 

Haber: Hilmi ŞAHİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.