ŞAHİN, ANTALYA 31 MART'A HAZIR...

GÜNDEM 30.01.2024 - 11:16, Güncelleme: 30.01.2024 - 11:16 1163+ kez okundu.
 

ŞAHİN, ANTALYA 31 MART'A HAZIR...

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için düzenlenen İl Seçim Güvenliği Basın Bilgilendirme Toplantısı'na Vali Hulusi Şahin, Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik katıldı.

Yerel seçimlerin huzur ve güven ortamında sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için, seçim günü, öncesi ve sonrası alınacak tedbirler görüşüldüğü toplantıda Vali Şahin, tüm kurumların Yüksek Seçim Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda hareket ederek üstüne düşen sorumlulukları yerine getirecğini vurguladı. *Görevlerimizi En İyi Şekilde Yerine Getireceğiz* Seçmen iradesinin sandığa yansıması için gerekli tüm önlemleri aldıklarını vurgulayan Vali Şahin; “Türkiye, 1950 yılından bu yana dünyanın en adil, en düzgün seçimlerini yapan ülkedir. Biz bu gururu yaşıyoruz ve devam ettirmek istiyoruz. 31 Mart’ta Mahalli İdareler Seçimleri var. Antalya’mızda seçimlerin nasıl cereyan edeceğini geçen hafta Kaymakamlarımız, İlçe Seçim Kurulu Müdürlerimiz, İl Seçim Kurulu Başkanımız ve Kolluk Kuvvetlerimizin katıldığı toplantıda tüm detaylarıyla ele aldık.” dedi. *Karada, Havada, Denizde Seçimle İlgili Tüm Tedbirleri Aldık* Vali Şahin, idare olarak kurumlara tüm desteğin verileceğini belirterek; “Kurumlarımıza güvenlik, personel, araç gereç ve benzeri konularda gerekli desteği vereceğiz. Vatandaşımızın özgür iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansıması için tüm tedbirlerimizi aldık. 26 Şubat'ta YSK resmi sayıları açıklayacak bu seçimde 2 milyon civarında seçmenimizin, 6 bine yakın sandıkta oy kullanacağını düşünüyoruz. Karada, havada, denizde seçimle ilgili tüm tedbirlerimizi en sıkı şekilde alacağız. Bununla ilgili olarak Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’miz (GAMER) Vali Yardımcımızın koordinatörlüğünde 24 saat esasına göre zaten çalışmaya başladı. Tüm güvenlik kameralarımızı da gözden geçirdik. Seçim günü Emniyet ve Jandarma'dan yaklaşık 10 bin personelimiz görev alacak. Tüm personelimize gerekli eğitimleri de verdik." ifadelerini kullandı. *Antalya'nın Demokratik Olgunluğu Çok Güçlü* 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler de oy verme işlemi tamamlandıktan sonra da tüm ekiplerin görev başında olacağını vurgulayan Vali Şahin; “Sandık kurulunca hazırlanan mühürlü torbaların İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na teslim edilmesi için gerekli önlemlerimizi aldık. Bunlar sandık kurullarının başkanları ve 2 tane üyesiyle beraber yine resmi araçlarla, ilçe seçim kurumlarına intikalini içeriyor. Bu hususta da hem trafik hem güvenlik tedbirlerimizi sıkı bir şekilde aldık. Yüksek Seçim kurulunun kararlarını, tebliğlerini, talimatlarını takip ediyoruz. Sorumlu birimlerle personelimizi bilgilendiriyoruz. Antalya'nın demokratik olgunluğu ve kültürü çok güçlüdür. Daha önce de olduğu gibi bu seçimde de demokratik olgunluk içinde güzel bir seçim geçireceğimize inanıyorum.” dedi.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için düzenlenen İl Seçim Güvenliği Basın Bilgilendirme Toplantısı'na Vali Hulusi Şahin, Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik katıldı.
Yerel seçimlerin huzur ve güven ortamında sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için, seçim günü, öncesi ve sonrası alınacak tedbirler görüşüldüğü toplantıda Vali Şahin, tüm kurumların Yüksek Seçim Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda hareket ederek üstüne düşen sorumlulukları yerine getirecğini vurguladı.
*Görevlerimizi En İyi Şekilde Yerine Getireceğiz*
Seçmen iradesinin sandığa yansıması için gerekli tüm önlemleri aldıklarını vurgulayan Vali Şahin; “Türkiye, 1950 yılından bu yana dünyanın en adil, en düzgün seçimlerini yapan ülkedir. Biz bu gururu yaşıyoruz ve devam ettirmek istiyoruz. 31 Mart’ta Mahalli İdareler Seçimleri var. Antalya’mızda seçimlerin nasıl cereyan edeceğini geçen hafta Kaymakamlarımız, İlçe Seçim Kurulu Müdürlerimiz, İl Seçim Kurulu Başkanımız ve Kolluk Kuvvetlerimizin katıldığı toplantıda tüm detaylarıyla ele aldık.” dedi.
*Karada, Havada, Denizde Seçimle İlgili Tüm Tedbirleri Aldık*
Vali Şahin, idare olarak kurumlara tüm desteğin verileceğini belirterek; “Kurumlarımıza güvenlik, personel, araç gereç ve benzeri konularda gerekli desteği vereceğiz. Vatandaşımızın özgür iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansıması için tüm tedbirlerimizi aldık. 26 Şubat'ta YSK resmi sayıları açıklayacak bu seçimde 2 milyon civarında seçmenimizin, 6 bine yakın sandıkta oy kullanacağını düşünüyoruz.
Karada, havada, denizde seçimle ilgili tüm tedbirlerimizi en sıkı şekilde alacağız. Bununla ilgili olarak Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’miz (GAMER) Vali Yardımcımızın koordinatörlüğünde 24 saat esasına göre zaten çalışmaya başladı. Tüm güvenlik kameralarımızı da gözden geçirdik. Seçim günü Emniyet ve Jandarma'dan yaklaşık 10 bin personelimiz görev alacak. Tüm personelimize gerekli eğitimleri de verdik." ifadelerini kullandı.
*Antalya'nın Demokratik Olgunluğu Çok Güçlü*
31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler de oy verme işlemi tamamlandıktan sonra da tüm ekiplerin görev başında olacağını vurgulayan Vali Şahin; “Sandık kurulunca hazırlanan mühürlü torbaların İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na teslim edilmesi için gerekli önlemlerimizi aldık. Bunlar sandık kurullarının başkanları ve 2 tane üyesiyle beraber yine resmi araçlarla, ilçe seçim kurumlarına intikalini içeriyor.
Bu hususta da hem trafik hem güvenlik tedbirlerimizi sıkı bir şekilde aldık. Yüksek Seçim kurulunun kararlarını, tebliğlerini, talimatlarını takip ediyoruz. Sorumlu birimlerle personelimizi bilgilendiriyoruz. Antalya'nın demokratik olgunluğu ve kültürü çok güçlüdür. Daha önce de olduğu gibi bu seçimde de demokratik olgunluk içinde güzel bir seçim geçireceğimize inanıyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.