SAHTE ALKOL VE SİGARA OPERASYONU

ASAYİŞ 15.07.2020 - 23:54, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2882+ kez okundu.
 

SAHTE ALKOL VE SİGARA OPERASYONU

Antalya’da Kaçak Sigara ve Sahte Alkol Kaçakçılığı Yapan Şahıslar Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimizde kaçakçılık suçlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda; Olay 1. 14.07.2020 günü Kepez ilçesinde sahte alkol imalatı yapıldığı tespit edilen bir depoda yapılan aramalarda; * (1) ton sahte alkol, * (1) adet yer üstü plastik tank, * (5) litrelik bidonlar içerisinde ambalajlanmış halde (215) litre sahte alkol, çok sayıda boş ambalaj kolileri ve bidonlar ele geçirilmiştir. Olay 2. 14.07.2020 günü Kepez ilçesinde bir depo ve bir araçta gümrük kaçağı sigara ürünlerinin depolandığı ve buradan piyasaya dağıtımın yapılacağı bilgileri elde edilmesi üzerine gümrük kaçağı sigara ürünlerinin depolandığı adreste yapılan aramalarda; * (1 Milyon 190 Bin) adet değişik markalarda gümrük kaçağı boş makaron ele geçirilmiştir. Her iki olayda ele geçirilen kaçak malzemelerin toplam piyasa değerinin 200 BİN TL. olduğu tespit edilmiş olup, yakalanan (V.Y.), (İ.K.) ve (E.A.) isimli 3 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlemler yapılmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak halkın hayatını ve sağlığını tehlikeye sokan ürünleri pazarlayan, bu şekilde Devletimizi vergi yönünden zarara uğratan ve insan sağlığı ile oynayan kişi ve organizasyonlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Antalya’da Kaçak Sigara ve Sahte Alkol Kaçakçılığı Yapan Şahıslar Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimizde kaçakçılık suçlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda;

Olay 1. 14.07.2020 günü Kepez ilçesinde sahte alkol imalatı yapıldığı tespit edilen bir depoda yapılan aramalarda;

* (1) ton sahte alkol,
* (1) adet yer üstü plastik tank,
* (5) litrelik bidonlar içerisinde ambalajlanmış halde (215) litre sahte alkol, çok sayıda boş ambalaj kolileri ve bidonlar ele geçirilmiştir.

Olay 2. 14.07.2020 günü Kepez ilçesinde bir depo ve bir araçta gümrük kaçağı sigara ürünlerinin depolandığı ve buradan piyasaya dağıtımın yapılacağı bilgileri elde edilmesi üzerine gümrük kaçağı sigara ürünlerinin depolandığı adreste yapılan aramalarda;

* (1 Milyon 190 Bin) adet değişik markalarda gümrük kaçağı boş makaron ele geçirilmiştir.

Her iki olayda ele geçirilen kaçak malzemelerin toplam piyasa değerinin 200 BİN TL. olduğu tespit edilmiş olup, yakalanan (V.Y.), (İ.K.) ve (E.A.) isimli 3 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlemler yapılmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak halkın hayatını ve sağlığını tehlikeye sokan ürünleri pazarlayan, bu şekilde Devletimizi vergi yönünden zarara uğratan ve insan sağlığı ile oynayan kişi ve organizasyonlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.