SALİHA VE CÜNEYT’İN EN MUTLU GÜNÜ

YAŞAM 12.06.2021 - 22:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1658+ kez okundu.
 

SALİHA VE CÜNEYT’İN EN MUTLU GÜNÜ

Kemer Belediyesinde yıllarca görev alan ve emekli olan Kemer’in yakından tanıdığı Seyfi Kaya’nın mutlu günü.

Kemer Beleidye Başkanı Necati Toaploğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül ile eş, dost ve akrabalarının yalnız bırakmadığı Seyfi Kaya duygusal anlar yaşadı. Kızı Saliha ve Cüneyt’in düğün merasimlerini Antalya Lara Dido Beach’de gerçekleştiren Seyfi Kaya dostlarına bu özel günde kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini sundu. Seyfi Kaya “ Bugün ilk göz ağrım Saliha’mın, doktorumun düğün merasimi yapılıyor. Şu anda gelen bütün misafirlerimizden Allah razı olsun. Sayın Başkanıma ve başkan yardımcımız Emin Bey’e ve diğer tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun”dedi. Haber: Halil Öncü
Kemer Belediyesinde yıllarca görev alan ve emekli olan Kemer’in yakından tanıdığı Seyfi Kaya’nın mutlu günü.

Kemer Beleidye Başkanı Necati Toaploğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül ile eş, dost ve akrabalarının yalnız bırakmadığı Seyfi Kaya duygusal anlar yaşadı.

Kızı Saliha ve Cüneyt’in düğün merasimlerini Antalya Lara Dido Beach’de gerçekleştiren Seyfi Kaya dostlarına bu özel günde kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini sundu. Seyfi Kaya “ Bugün ilk göz ağrım Saliha’mın, doktorumun düğün merasimi yapılıyor. Şu anda gelen bütün misafirlerimizden Allah razı olsun. Sayın Başkanıma ve başkan yardımcımız Emin Bey’e ve diğer tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun”dedi.

Haber: Halil Öncü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.