SENA NUR ÇELİK SAĞLIK SORUNLARI MI YAŞIYOR ?

SAĞLIK 30.03.2020 - 23:12, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2671+ kez okundu.
 

SENA NUR ÇELİK SAĞLIK SORUNLARI MI YAŞIYOR ?

AKP Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in uzun zamandır sağlık sorunları yaşadığı iddia edilirken tedavi sürecinin ise vatandaşlardan gizlendiği konuşuluyor.

Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’in uzun zamandır piyasa’ da gözükmediği yönünde söylentilerle ilgili farklı yorumlar geliyor. Seçim çalışmalarında Alanya’da özellikle yaşlı vatandaşlarımızla fotoğraflar paylaşan AKP’li Vekil’in uzun zamandır yaşadığı bir rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüğü iddia ediliyor. DANIŞMANLARI AÇIKLAMA YAPMAKTAN KAÇINDI Konuyla ilgili yaptığımız araştırmalar sonucunda, TBMM’de bulunan iletişim numarasından yaptığımız görüşme neticesinde yapılan açıklamada ise, Sena Nur Çelik’in danışmanları, AKP’li vekilin sağlık ve özel durumu ile ilgili bilgi veremeyeceklerini bildirdiler. Konuyla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz.
AKP Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in uzun zamandır sağlık sorunları yaşadığı iddia edilirken tedavi sürecinin ise vatandaşlardan gizlendiği konuşuluyor.

Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’in uzun zamandır piyasa’ da gözükmediği yönünde söylentilerle ilgili farklı yorumlar geliyor.

Seçim çalışmalarında Alanya’da özellikle yaşlı vatandaşlarımızla fotoğraflar paylaşan AKP’li Vekil’in uzun zamandır yaşadığı bir rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüğü iddia ediliyor.

DANIŞMANLARI AÇIKLAMA YAPMAKTAN KAÇINDI

Konuyla ilgili yaptığımız araştırmalar sonucunda, TBMM’de bulunan iletişim numarasından yaptığımız görüşme neticesinde yapılan açıklamada ise, Sena Nur Çelik’in danışmanları, AKP’li vekilin sağlık ve özel durumu ile ilgili bilgi veremeyeceklerini bildirdiler. Konuyla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.