Serikspor’da geri sayım

SPOR 13.03.2020 - 23:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2357+ kez okundu.
 

Serikspor’da geri sayım

TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Serik Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Düzcespor maçına kilitlendi.

Son 3 maçında Tokatspor, Sultanbeyli Belediyesi ve 52 Orduspor takımlarını dize getiren yeşil beyazlı takım, Pazar günü evinde Düzcespor ile karşı karşıya geliyor. Ligin ikinci yarısında 68 Aksaray Belediyespor ve Manisaspor’a yenilen, geride kalan 7 karşılaşmada ise yenilgi yüzü görmeyen Serik Belediyespor, Düzcespor maçını da kayıpsız geçmek istiyor.   Seyircisiz maç Ligin bitimine 8 hafta kalmasına rağmen bir maç eksiğiyle 24Erzincnspor’un 3 puan önünde liderliğini sürdürenAntalya temsilcisi, seyircisiz oynanacak maçta saat 15.00’te rakibini ağırlayacak. İsmail Oğan Stadı’ndaki zorlu karşılaşmada Yakup Bakır, Mesut Hakalmaz ve Mehmet Şenkaya hakem üçlüsü görev yapacak.
TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Serik Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Düzcespor maçına kilitlendi.

Son 3 maçında Tokatspor, Sultanbeyli Belediyesi ve 52 Orduspor takımlarını dize getiren yeşil beyazlı takım, Pazar günü evinde Düzcespor ile karşı karşıya geliyor. Ligin ikinci yarısında 68 Aksaray Belediyespor ve Manisaspor’a yenilen, geride kalan 7 karşılaşmada ise yenilgi yüzü görmeyen Serik Belediyespor, Düzcespor maçını da kayıpsız geçmek istiyor.

 
Seyircisiz maç
Ligin bitimine 8 hafta kalmasına rağmen bir maç eksiğiyle 24Erzincnspor’un 3 puan önünde liderliğini sürdürenAntalya temsilcisi, seyircisiz oynanacak maçta saat 15.00’te rakibini ağırlayacak. İsmail Oğan Stadı’ndaki zorlu karşılaşmada Yakup Bakır, Mesut Hakalmaz ve Mehmet Şenkaya hakem üçlüsü görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.