Şikayet krizi

ASAYİŞ 04.05.2020 - 23:49, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1896+ kez okundu.
 

Şikayet krizi

Akdeniz Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Fatih Doğrucan, sosyal medya hesabından İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan’ı şikayet etti. Doğrucan, Okudan’ın kendisini Akdeniz Üniversitesi’ne şikayet ettiğini iddia etti.

İyi Parti’ye müdahil olmakla itham edilerek sürekli gündeme gelen Mehmet Fatih Doğrucan, bu kez de İyi Parti İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan ile ‘şikayet’ tartışmasına girdi. Okudan’ın kendisini Akdeniz Üniversitesi yönetimine şikayet ettiğini öne süren Doğrucan, İlhami Okudan’ı sosyal medya hesabından yazdığı paylaşımla şikayet etti. İşte Mehmet Fatih Doğrucan’ın Facebook paylaşımı: İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı İlhami OKUDAN tarafından, bir grup partili ile meslek sahama gelerek, Üniversite yönetimimize, "devlet memurluğuna aykırı düşecek biçimde siyasete müdahale ettiğimiz" biçiminde bir iddia ile şikayet edildiğimizi bilgi edinme haklarımız çerçevesinde öğrenmiş bulunmaktayız., İyi Parti İl Başkan Yardımcısına bu imkan ve cesareti verenlerin telefonlarıma ulaşamadığını bildirerek mesaj yoluyla TAZİYE bildirmesini dahi SAMİMİYETSİZLİK olarak görüyorum. Saygılarımla arz olunur. Not: Hakkımızda yazılı şikayet dilekçesine binaen açılmış olan soruşturmaya ilgili yönetmelik çerçevesinde elbette cevap vereceğiz. Kendi köşe yazarı oldukları gazetelerde aleyhimizdeki haberleri kullanmış olma ihtimalleri bile manidardır. Ancak kamuoyu bilmelidir ki, Bu soruşturmayı şahsımıza eleştirdiğim AKP, ayrıldığım MHP ya da yan yana durmayı dahi reddettiğim HDP üyeleri talep etmemiştir. İyi Parti Üyeleri talep etmiştir. Mehmet AKYOL
Akdeniz Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Fatih Doğrucan, sosyal medya hesabından İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan’ı şikayet etti. Doğrucan, Okudan’ın kendisini Akdeniz Üniversitesi’ne şikayet ettiğini iddia etti.

İyi Parti’ye müdahil olmakla itham edilerek sürekli gündeme gelen Mehmet Fatih Doğrucan, bu kez de İyi Parti İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan ile ‘şikayet’ tartışmasına girdi. Okudan’ın kendisini Akdeniz Üniversitesi yönetimine şikayet ettiğini öne süren Doğrucan, İlhami Okudan’ı sosyal medya hesabından yazdığı paylaşımla şikayet etti.

İşte Mehmet Fatih Doğrucan’ın Facebook paylaşımı:

İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı İlhami OKUDAN tarafından, bir grup partili ile meslek sahama gelerek, Üniversite yönetimimize, "devlet memurluğuna aykırı düşecek biçimde siyasete müdahale ettiğimiz" biçiminde bir iddia ile şikayet edildiğimizi bilgi edinme haklarımız çerçevesinde öğrenmiş bulunmaktayız., İyi Parti İl Başkan Yardımcısına bu imkan ve cesareti verenlerin telefonlarıma ulaşamadığını bildirerek mesaj yoluyla TAZİYE bildirmesini dahi SAMİMİYETSİZLİK olarak görüyorum. Saygılarımla arz olunur.

Not: Hakkımızda yazılı şikayet dilekçesine binaen açılmış olan soruşturmaya ilgili yönetmelik çerçevesinde elbette cevap vereceğiz. Kendi köşe yazarı oldukları gazetelerde aleyhimizdeki haberleri kullanmış olma ihtimalleri bile manidardır. Ancak kamuoyu bilmelidir ki, Bu soruşturmayı şahsımıza eleştirdiğim AKP, ayrıldığım MHP ya da yan yana durmayı dahi reddettiğim HDP üyeleri talep etmemiştir. İyi Parti Üyeleri talep etmiştir.

Mehmet AKYOL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.