ŞİMDİ DE RESİDENCE KRİZİ Mİ YAŞANIYOR ?

EKONOMİ 16.11.2020 - 22:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1480+ kez okundu.
 

ŞİMDİ DE RESİDENCE KRİZİ Mİ YAŞANIYOR ?

Antalya büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Av. Cansel Çevikol Tuncer hakkında Konyaaltı'nda 15 milyonluk ultra lüks residence'i nasıl aldı iddiası siyasi kulisleri hareketlendirdi. Ortaya atılan iddialar ile ilgili Genel Sekreter Av. Cansel Çevikol Tuncer'in önümüzdeki günlerde bir açıklamaya yapacağı konuşuluyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde bir kriz biterken yeni bir kriz daha ortaya çıkıyor... Bu kış  Antalya'da siyaset çok sıcak geçecek...   MAL VARLIĞI KRİZİ Mİ YAŞANIYOR ? Antalya büyükşehir belediyesi’nde başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile Genel sekreteri Av. Cansel Çevikol Tuncer  arasında yaşanan kriz sonrası kulislere yeni iddialar ortaya atıldı. Başkan vekili Hacıarifoğlu tarafından tüm yetkileri alınarak etkisiz eleman durumuna düşürülen Cansel Çevikol Tuncer, şimdi de mal varlığı ile gündem oluyor. Büyükşehir’de yaşanan yetki krizi uzun bir süre devam edecek gibi gözüküyor.   E-İMZA KRİZİZİ SONRASI RESİDENCE KRİZİ Mİ YAŞANIYOR ? CHP Antalya’da büyükşehir belediyesini kazandığı günden beri icraatları ile gündeme gelen Genel sekreter Av. Cansel Çevikol Tuncer’in başkan vekili ile yaşadığı yetki krizinden sonra şimdi de mal varlığı ile gündeme gelmeye devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu ile başkan Muhittin Böcek ziyaretinin hemen ardından yaşanan e-imza ile atama krizi sonrası bakanlık olaya el koyarak yapılan atamanın usulsüz olduğunu açıklamasından sonra yeni bir tartışma başladı. Av. Cansel Çevikol Tuncer’in hic bir adliye’de avukatlık mesleğini icra etmediği yönünde yapılan sosyal medya yorumlarında Konyaaltı sahilinde 15 milyon lira değerinda ultra lüks residence 'i hangi parayla aldığı sorgulanmaya başlandı. Antalya büyükşehir başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile Genel sekreteri Av. Cansel Çevikol Tuncer arasındaki gerginlik durulmazken, taraflar arasında mal varlıkları sorgulanmaya devam edecek gibi gözüküyor.   15 MİLYONLUK LÜKS RESİDENCE  VAR MI ? Şimdilik Antalya büyükşehir belediyesi Genel sekreteri Av. Cansel Çevikol Tuncer hakkında Konyaaltı’nda 15 milyon lira değerindeki residence ile ilgili nasıl aldığı iddiaları ortaya atılırken, başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile ilgili hangi iddiaların ortaya atılacağını zaman gösterecek.
Antalya büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Av. Cansel Çevikol Tuncer hakkında Konyaaltı'nda 15 milyonluk ultra lüks residence'i nasıl aldı iddiası siyasi kulisleri hareketlendirdi. Ortaya atılan iddialar ile ilgili Genel Sekreter Av. Cansel Çevikol Tuncer'in önümüzdeki günlerde bir açıklamaya yapacağı konuşuluyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde bir kriz biterken yeni bir kriz daha ortaya çıkıyor... Bu kış  Antalya'da siyaset çok sıcak geçecek...

 

MAL VARLIĞI KRİZİ Mİ YAŞANIYOR ?

Antalya büyükşehir belediyesi’nde başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile Genel sekreteri Av. Cansel Çevikol Tuncer  arasında yaşanan kriz sonrası kulislere yeni iddialar ortaya atıldı. Başkan vekili Hacıarifoğlu tarafından tüm yetkileri alınarak etkisiz eleman durumuna düşürülen Cansel Çevikol Tuncer, şimdi de mal varlığı ile gündem oluyor. Büyükşehir’de yaşanan yetki krizi uzun bir süre devam edecek gibi gözüküyor.

 

E-İMZA KRİZİZİ SONRASI RESİDENCE KRİZİ Mİ YAŞANIYOR ?

CHP Antalya’da büyükşehir belediyesini kazandığı günden beri icraatları ile gündeme gelen Genel sekreter Av. Cansel Çevikol Tuncer’in başkan vekili ile yaşadığı yetki krizinden sonra şimdi de mal varlığı ile gündeme gelmeye devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu ile başkan Muhittin Böcek ziyaretinin hemen ardından yaşanan e-imza ile atama krizi sonrası bakanlık olaya el koyarak yapılan atamanın usulsüz olduğunu açıklamasından sonra yeni bir tartışma başladı. Av. Cansel Çevikol Tuncer’in hic bir adliye’de avukatlık mesleğini icra etmediği yönünde yapılan sosyal medya yorumlarında Konyaaltı sahilinde 15 milyon lira değerinda ultra lüks residence 'i hangi parayla aldığı sorgulanmaya başlandı. Antalya büyükşehir başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile Genel sekreteri Av. Cansel Çevikol Tuncer arasındaki gerginlik durulmazken, taraflar arasında mal varlıkları sorgulanmaya devam edecek gibi gözüküyor.

 

15 MİLYONLUK LÜKS RESİDENCE  VAR MI ?

Şimdilik Antalya büyükşehir belediyesi Genel sekreteri Av. Cansel Çevikol Tuncer hakkında Konyaaltı’nda 15 milyon lira değerindeki residence ile ilgili nasıl aldığı iddiaları ortaya atılırken, başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile ilgili hangi iddiaların ortaya atılacağını zaman gösterecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.