SKANDAL “AŞK GEMİSİ” YOLCULUĞU

TURİZM 11.10.2020 - 21:30, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1062+ kez okundu.
 

SKANDAL “AŞK GEMİSİ” YOLCULUĞU

Geçtiğimiz aylarda Bodrum'da bir araya geldiği iddia edilen iş ve siyaset dünya'sının önde gelen tanınmış simalarından oluşan bir grubun “aşk gemisi” yolculuğu ve skandalları konuşuluyor.

Bodrum'da "Aşk Gemisi" ile ege'nin serin sularında eğlencenin doruğuna çıkan yolcular kimler ? Kaçamakların ve gayrimeşru ilişkilerin yaşandığı merkez olarak gündeme gelen Bodrum gündem olmaya devam  ediyor. İş ve siyaset dünya'sından bir grubun yaz başında organize ettiği bodrum programı kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Türkiye’nin tanınmış isimlerinin yer aldığı bu program Bodrum’un serin sularına açılan “aşk gemisinde” sınırsız alkol ve eğlence ile sabahlara kadar devam ettiği konuşulurken, alkol, alem, uyuşturucu partileri üç gün üç gece çılgınca devam ettiği kulislerde konuşuluyor.  Dünya’nın ve Türkiye’nin günlerdir mücadele ettiği Pandemiye rağmen, hiç aldırmadan “Aşk Gemisinin” gizemine kapılan Alkol, fuhuş ve eğlencenin doruğuna çıkan bu şahısların büyük çoğunluğunun Korona olduğu da iddia ediliyor. Bodrum’da “Aşk Gemisi” kaçamağı yapan bir çok isim şimdilik kamuoyunda konuşulsa da Gazete Akdeniz olarak araştırmalarımız devam ediyor. Ayrıntıları paylaşmaya devam edeceğiz. 
Geçtiğimiz aylarda Bodrum'da bir araya geldiği iddia edilen iş ve siyaset dünya'sının önde gelen tanınmış simalarından oluşan bir grubun “aşk gemisi” yolculuğu ve skandalları konuşuluyor.

Bodrum'da "Aşk Gemisi" ile ege'nin serin sularında eğlencenin doruğuna çıkan yolcular kimler ?

Kaçamakların ve gayrimeşru ilişkilerin yaşandığı merkez olarak gündeme gelen Bodrum gündem olmaya devam  ediyor. İş ve siyaset dünya'sından bir grubun yaz başında organize ettiği bodrum programı kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Türkiye’nin tanınmış isimlerinin yer aldığı bu program Bodrum’un serin sularına açılan “aşk gemisinde” sınırsız alkol ve eğlence ile sabahlara kadar devam ettiği konuşulurken, alkol, alem, uyuşturucu partileri üç gün üç gece çılgınca devam ettiği kulislerde konuşuluyor.  Dünya’nın ve Türkiye’nin günlerdir mücadele ettiği Pandemiye rağmen, hiç aldırmadan “Aşk Gemisinin” gizemine kapılan Alkol, fuhuş ve eğlencenin doruğuna çıkan bu şahısların büyük çoğunluğunun Korona olduğu da iddia ediliyor. Bodrum’da “Aşk Gemisi” kaçamağı yapan bir çok isim şimdilik kamuoyunda konuşulsa da Gazete Akdeniz olarak araştırmalarımız devam ediyor. Ayrıntıları paylaşmaya devam edeceğiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.