SÖZ VAR İCRAAT YOK…!

ASAYİŞ 08.02.2024 - 10:54, Güncelleme: 08.02.2024 - 11:11 1459+ kez okundu.
 

SÖZ VAR İCRAAT YOK…!

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ın merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerle büyük yıkımın yaşandığı felaketin 1. yıl dönümü dolayısıyla depremzedelerin katılımıyla "sessiz yürüyüş" yapıldı.

İYİ Parti Adayı’ndan vaad var icraat yok…! Binlerce insanımızı kaybettiğimiz asrın felaketi olarak bilinen Maraş depreminde, Alanya İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Şahin tarafından verilen sözlerin yerine getirilmediği iddia ediliyor… Bizde buradan soruyoruz... Depremzedelere verilen sözler yerine getirildi mi ? HÜZÜNLÜ ANMA YAPILDI Geçtiğimi yıl yaşanan ve asrın felaketi olarak anılan 11 ilimizi kapsayan büyük yıkımın yıl dönümünde,  binlerce insan yakınlarını anmak için deprem şehitliklerinin bulunduğu mezarlıklara akın ettiler. Binlerce insan depremin yaşandığı saat 04:17'de kadar bekleyerek “sesimi duyan var mı” ? diyerek temsili olarak yakınlarına seslendiler. Duygusal anların yaşandığı anma töreninde acılar o günkü gibi derinden hissedildi. ALANYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI Depremin yaşandığı ilk andan itibaren Türkiye’nin her yerinden  yardım seferberliği başlatıldı. Dondurucu soğuk havaya rağmen deprem bölgesine akın eden vatandaşlarımız adeta zamanla yarışırken, bazı şahısların siyasi malzeme yaparak verdikleri sözleri yerine getirmedikleri biliniyor.  11 ilimizi kapsayan büyük yıkımda Alanya depremzedelerimizi misafir olarak ağırlayıp konaklama imkanı sunarak büyük fedakarlık göstermiştir. 50 KONTEYNER GİTTİ Mİ ? Yaşanan felaketin ardından Alanya İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Şahin tarafından depremzedelere verilmek üzere 50 adet konteyner sözü verilmişti. Medyaya servis edilen ve törenle deprem bölgesine iki tır ile gönderilen dört adet konteynerden sonra kalan 46 adet konteyner’in depremzedelere gönderilmediği iddia ediliyor. Yaptığımız araştırmalarımız neticesinde İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Şahin’in siyasi şov yapıp sözünü yerine getirmediği, konuyla ilgili de bir açıklama yapılmadığı öğrenildi
6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ın merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerle büyük yıkımın yaşandığı felaketin 1. yıl dönümü dolayısıyla depremzedelerin katılımıyla "sessiz yürüyüş" yapıldı.

İYİ Parti Adayı’ndan vaad var icraat yok…!

Binlerce insanımızı kaybettiğimiz asrın felaketi olarak bilinen Maraş depreminde, Alanya İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Şahin tarafından verilen sözlerin yerine getirilmediği iddia ediliyor… Bizde buradan soruyoruz... Depremzedelere verilen sözler yerine getirildi mi ?

HÜZÜNLÜ ANMA YAPILDI

Geçtiğimi yıl yaşanan ve asrın felaketi olarak anılan 11 ilimizi kapsayan büyük yıkımın yıl dönümünde,  binlerce insan yakınlarını anmak için deprem şehitliklerinin bulunduğu mezarlıklara akın ettiler. Binlerce insan depremin yaşandığı saat 04:17'de kadar bekleyerek “sesimi duyan var mı” ? diyerek temsili olarak yakınlarına seslendiler. Duygusal anların yaşandığı anma töreninde acılar o günkü gibi derinden hissedildi.

ALANYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Depremin yaşandığı ilk andan itibaren Türkiye’nin her yerinden  yardım seferberliği başlatıldı. Dondurucu soğuk havaya rağmen deprem bölgesine akın eden vatandaşlarımız adeta zamanla yarışırken, bazı şahısların siyasi malzeme yaparak verdikleri sözleri yerine getirmedikleri biliniyor.  11 ilimizi kapsayan büyük yıkımda Alanya depremzedelerimizi misafir olarak ağırlayıp konaklama imkanı sunarak büyük fedakarlık göstermiştir.

50 KONTEYNER GİTTİ Mİ ?

Yaşanan felaketin ardından Alanya İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Şahin tarafından depremzedelere verilmek üzere 50 adet konteyner sözü verilmişti. Medyaya servis edilen ve törenle deprem bölgesine iki tır ile gönderilen dört adet konteynerden sonra kalan 46 adet konteyner’in depremzedelere gönderilmediği iddia ediliyor. Yaptığımız araştırmalarımız neticesinde İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Şahin’in siyasi şov yapıp sözünü yerine getirmediği, konuyla ilgili de bir açıklama yapılmadığı öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.