Sur Yapı’da 6 aylık kira krizi

EKONOMİ 27.10.2020 - 11:51, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1921+ kez okundu.
 

Sur Yapı’da 6 aylık kira krizi

Sur Yapı Antalya projesinde kira krizi yaşandığı ileri sürüldü. Hak sahipleri yaklaşık 6 aydır kira alamadıklarından şikayetçi.

Sur Yapı’nın Kepez Santral mahallesinde inşa ettiği 19 bin bağımsız bölümlü Antalya Projesi’nde kira krizi yeniden yaşanmaya başladı. Proje kapsamında evleri yıkılan ve inşaat bitinceye kadar ev kiraları ödenmesi gerekirken, 6 aylık kiraların ödenmediği öğrenildi.   İşte Kepez Santral Mahallesi, Hisse sahipleri dayanışma / Birlik Grubu’nun sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım: Saygı değer gurup üyeleri direk Sur yapıdan daire alan arkadaşlara ulaşmak istiyorum daire teslimi/sözleşmenizde 31/2019 teslimi yazıyor bu tarihler değişik olabilir  6 ay gibi gecikme yazıyor dikkat ettiyseniz benim sorum 180 gün içinde teslim edilmeyen dairelere gecikilen her ay için 500 TL gibi bir aylık bağlanması gerekiyor. Madde 4.7: eğer yanlışsan beni düzeltin bu konu ile alakalı bir yere başvuru yaptınız mı ? İyi akşamlar
Sur Yapı Antalya projesinde kira krizi yaşandığı ileri sürüldü. Hak sahipleri yaklaşık 6 aydır kira alamadıklarından şikayetçi.

Sur Yapı’nın Kepez Santral mahallesinde inşa ettiği 19 bin bağımsız bölümlü Antalya Projesi’nde kira krizi yeniden yaşanmaya başladı. Proje kapsamında evleri yıkılan ve inşaat bitinceye kadar ev kiraları ödenmesi gerekirken, 6 aylık kiraların ödenmediği öğrenildi.  

İşte Kepez Santral Mahallesi, Hisse sahipleri dayanışma / Birlik Grubu’nun sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım:

Saygı değer gurup üyeleri direk Sur yapıdan daire alan arkadaşlara ulaşmak istiyorum daire teslimi/sözleşmenizde 31/2019 teslimi yazıyor bu tarihler değişik olabilir  6 ay gibi gecikme yazıyor dikkat ettiyseniz benim sorum 180 gün içinde teslim edilmeyen dairelere gecikilen her ay için 500 TL gibi bir aylık bağlanması gerekiyor. Madde 4.7: eğer yanlışsan beni düzeltin bu konu ile alakalı bir yere başvuru yaptınız mı ?

İyi akşamlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.