TARAFTARA SAĞDUYU ÇAĞRISI

SPOR 03.03.2020 - 17:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1645+ kez okundu.
 

TARAFTARA SAĞDUYU ÇAĞRISI

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Antalya'da oynanacak ilk karşılaşma için 07 Gençlik grubundan taraftara "olay istemiyoruz" çağrısı yapıldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finan heyecanı Antalyaspor ve Alanyaspor arasında yaşanacak. Çarşamba günü Antalyaspor'un evinde konuk edeceği Alanyapor için taraftar gruplarından sağduyu çağrısı yapıldı.  Ligin ilk yarısında Alanya’da yaşanan bazı ferdi olayların bir daha tekrarlanmaması için harekete geçen 07 Gençlik Grubu, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.   07 GENÇLİK GRUBU OLAY ÇIKARANLARA SAHİP ÇIKMAYACAK  07 Gençlik Grubu Başkanı Gürhan Güneyli’nin imzası taşıyan açıklamada, “Alanya’dan gelecek olan taraftar gruplarına karşı hiç bir şekilde gerek fiili gerek sosyal medyadan yazıp çizen hakaret eden taşlamaya cüret eden her kim olursa olsun bizim grubumuzda yeri yoktur. Sahip de çıkmayız. Onlarda adam gibi gelip adam gibi gidecekler. Antalyaspor taraftarı kendine yakışır bir şekilde misafirperverliğini gösterecektir. Bundan hiç bir şüphemiz yoktur” denildi.  
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Antalya'da oynanacak ilk karşılaşma için 07 Gençlik grubundan taraftara "olay istemiyoruz" çağrısı yapıldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finan heyecanı Antalyaspor ve Alanyaspor arasında yaşanacak. Çarşamba günü Antalyaspor'un evinde konuk edeceği Alanyapor için taraftar gruplarından sağduyu çağrısı yapıldı. 

Ligin ilk yarısında Alanya’da yaşanan bazı ferdi olayların bir daha tekrarlanmaması için harekete geçen 07 Gençlik Grubu, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.
 
07 GENÇLİK GRUBU OLAY ÇIKARANLARA SAHİP ÇIKMAYACAK 

07 Gençlik Grubu Başkanı Gürhan Güneyli’nin imzası taşıyan açıklamada, “Alanya’dan gelecek olan taraftar gruplarına karşı hiç bir şekilde gerek fiili gerek sosyal medyadan yazıp çizen hakaret eden taşlamaya cüret eden her kim olursa olsun bizim grubumuzda yeri yoktur. Sahip de çıkmayız. Onlarda adam gibi gelip adam gibi gidecekler. Antalyaspor taraftarı kendine yakışır bir şekilde misafirperverliğini gösterecektir. Bundan hiç bir şüphemiz yoktur” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.