TAŞ NEREYE KOŞUYOR ?

SİYASET 17.11.2020 - 12:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 949+ kez okundu.
 

TAŞ NEREYE KOŞUYOR ?

AKPi Antalya İl Başkanı İ.Ethem Taş, yaptığı açıklamalarla Süleyman Soylu'nun bakanlığını yaptığı İçişleri Bakanlığı'na karşı kılıçları çekti. Taş, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ndeki yetki tartışmasında bakanlığın verdiği kararın tam aksini savundu.

ETHEM TAŞ'IN ÜSTÜ ÇİZİLDİ Mİ AKP il başkanı i.Ethem Taş'ın, İçişleri Bakanlığının Antalya Buyuksehir ile ilgili kararının tam tersini savunduğu yazılı açıklaması sonrası, başkan Taş'ın AKP'ye rest çektiği yönünde yorumlandı. Baskan Taş'in şimdiye kadar alışılmamış bir durum olan farklı fikir beyan etmesi ise, kulislerde "TAŞ yürek mi yemiş" diye yorumlandı... AKP il başkanı Ethem TAŞ'ın il kongresinde aday gösterilmeyeceği konuşulurken açıklamaları partiye rest olarak degerlendirildi... AKP kulislerinde ise, yakında yapılacak İl Kongresinde İ. Ethem Taş'ın üstünün çizildiği yönünde değerlendirmeler yapılırken tekrar aday gösterilmeyeceği yorumları yapılıyor.   SÜLEYMAN SOYLUYA KAFA MI TUTUYOR ? AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde 'yetki krizi'yle başlayıp başkanvekilinin kim olduğuyla ilgili devam eden sürecin eşi benzerinin görülmediğini kaydetti. Muhittin Böcek'in imzaladığı belge sahte değilse hukuken geçerliliği olduğunu belirten Taş, bunun iptalinin de ancak idare mahkemesinde açılacak yürütmeyi durdurma talepli bir iptal davası ile mümkün olabileceğini aktardı. Taş, "Aksi takdirde 23 Kasım'a kadar başkanvekilliği  Oktay Başaran'dadır" dedi.
AKPi Antalya İl Başkanı İ.Ethem Taş, yaptığı açıklamalarla Süleyman Soylu'nun bakanlığını yaptığı İçişleri Bakanlığı'na karşı kılıçları çekti. Taş, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ndeki yetki tartışmasında bakanlığın verdiği kararın tam aksini savundu.

ETHEM TAŞ'IN ÜSTÜ ÇİZİLDİ Mİ

AKP il başkanı i.Ethem Taş'ın, İçişleri Bakanlığının Antalya Buyuksehir ile ilgili kararının tam tersini savunduğu yazılı açıklaması sonrası, başkan Taş'ın AKP'ye rest çektiği yönünde yorumlandı. Baskan Taş'in şimdiye kadar alışılmamış bir durum olan farklı fikir beyan etmesi ise, kulislerde "TAŞ yürek mi yemiş" diye yorumlandı... AKP il başkanı Ethem TAŞ'ın il kongresinde aday gösterilmeyeceği konuşulurken açıklamaları partiye rest olarak degerlendirildi... AKP kulislerinde ise, yakında yapılacak İl Kongresinde İ. Ethem Taş'ın üstünün çizildiği yönünde değerlendirmeler yapılırken tekrar aday gösterilmeyeceği yorumları yapılıyor.

 

SÜLEYMAN SOYLUYA KAFA MI TUTUYOR ?

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde 'yetki krizi'yle başlayıp başkanvekilinin kim olduğuyla ilgili devam eden sürecin eşi benzerinin görülmediğini kaydetti. Muhittin Böcek'in imzaladığı belge sahte değilse hukuken geçerliliği olduğunu belirten Taş, bunun iptalinin de ancak idare mahkemesinde açılacak yürütmeyi durdurma talepli bir iptal davası ile mümkün olabileceğini aktardı. Taş, "Aksi takdirde 23 Kasım'a kadar başkanvekilliği  Oktay Başaran'dadır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.