TERS EV, ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

TURİZM 24.10.2020 - 23:34, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1395+ kez okundu.
 

TERS EV, ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Atatürk Parkı projesi kapsamında yapımı devam eden ters evdeki çalışmaları yerinde inceledi.

Kemer’e yeni bir soluk kazandıracak olan projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kemer’i hak ettiği yere taşımak için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ters evde devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Atatürk Parkında çalışmalar hızla devam ediyor. Projemiz tamamlandıktan sonra Kemer’e yeni ve güzel bir hava katacak. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirler, ters eve gelerek fotoğraf çektirebilecekler. İlçemizde tatilini sürdüren turistler buradan güzel anılarla ayrılacaklar. Kemer’e ve turizme katkı sağlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Atatürk Parkı projesi kapsamında yapımı devam eden ters evdeki çalışmaları yerinde inceledi.

Kemer’e yeni bir soluk kazandıracak olan projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kemer’i hak ettiği yere taşımak için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ters evde devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Atatürk Parkında çalışmalar hızla devam ediyor. Projemiz tamamlandıktan sonra Kemer’e yeni ve güzel bir hava katacak. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirler, ters eve gelerek fotoğraf çektirebilecekler. İlçemizde tatilini sürdüren turistler buradan güzel anılarla ayrılacaklar. Kemer’e ve turizme katkı sağlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.