TOPALOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

SİYASET 29.07.2020 - 22:51, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2756+ kez okundu.
 

TOPALOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı.

Kemer belediye başkanı Topaloğlu, Arslanbucak Hizmet Alanında ve belediye ana binada belediye personeli ile bir araya geldi. Bayramlaşma programına Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Başkan Topaloğlu, bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında, koronavirüs sürecinde belediye olarak herkesin görevini özverili olarak yaptığını söyledi. Belediye olarak pandemi sürecinde titiz bir çalışma ortamı sağladıklarına değinene Başkan Topaloğlu, “Korona geçmiş değil ve bununla yaşamak zorundayız. Önemli olan temizlik, sosyal mesafe ve maske takmak. Bu süreçte, Kemer Kaymakamlığı ile çok iyi çalıştık. Günlük olarak yaklaşık 4 bin maske üretiyoruz. Vatandaşımızın sağlığı için emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi. TAŞERON İŞÇİLERİN DE ÖZLÜK HAKLARI OLACAK Belediye'de kadrolular ve taşeron işçilerin olduğunu hatırlatan Başkan Topaloğlu, kadrolu personelin özlük haklarının daha fazla olduğunu kaydetti. Başkan Topaloğlu, taşeron işçilere hakları gereği verilen yüzde 4 zamları aksatmadan verdiklerini ifade ederek, “Bunun yanında ikramiyeler ve çocuk yardımları gibi yardımlarda oldu. Taşeron işçilerimizin özlük haklarını alabilmesi için 1 Temmuzda sendikaya geçmemiz gerekiyordu ama pandemi nedeniyle ertelendi. İnşallah siz de kadrolular gibi özlük haklarınızı alırsınız. Taşeron işçilerin Temmuz zamları yatmayacak ama sendikayla anlaşıldığı zaman zamlarınız 1 Temmuzdan itibaren geçerli olacak. Maaşların bir kısmını bayram öncesi yatırdık. Geri kalanların da bugün yarın yatacak. İkramiyeler de yatmış durumda. Değerli personelimden özverili çalışmasını rica ediyorum. Tüm belediye çalışanlarının ve ailelerinin Kurban Bayramını huzurlu, mutlu ve sağlıklı geçirmelerini diliyorum.” diye konuştu. Başkan Vekili İsmail Aka da belediye personelinin  Kurban Bayramını en içten dilekleriyle kutladı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı.

Kemer belediye başkanı Topaloğlu, Arslanbucak Hizmet Alanında ve belediye ana binada belediye personeli ile bir araya geldi.

Bayramlaşma programına Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Başkan Topaloğlu, bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında, koronavirüs sürecinde belediye olarak herkesin görevini özverili olarak yaptığını söyledi.

Belediye olarak pandemi sürecinde titiz bir çalışma ortamı sağladıklarına değinene Başkan Topaloğlu, “Korona geçmiş değil ve bununla yaşamak zorundayız. Önemli olan temizlik, sosyal mesafe ve maske takmak. Bu süreçte, Kemer Kaymakamlığı ile çok iyi çalıştık. Günlük olarak yaklaşık 4 bin maske üretiyoruz. Vatandaşımızın sağlığı için emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi.

TAŞERON İŞÇİLERİN DE ÖZLÜK HAKLARI OLACAK

Belediye'de kadrolular ve taşeron işçilerin olduğunu hatırlatan Başkan Topaloğlu, kadrolu personelin özlük haklarının daha fazla olduğunu kaydetti.

Başkan Topaloğlu, taşeron işçilere hakları gereği verilen yüzde 4 zamları aksatmadan verdiklerini ifade ederek, “Bunun yanında ikramiyeler ve çocuk yardımları gibi yardımlarda oldu. Taşeron işçilerimizin özlük haklarını alabilmesi için 1 Temmuzda sendikaya geçmemiz gerekiyordu ama pandemi nedeniyle ertelendi. İnşallah siz de kadrolular gibi özlük haklarınızı alırsınız. Taşeron işçilerin Temmuz zamları yatmayacak ama sendikayla anlaşıldığı zaman zamlarınız 1 Temmuzdan itibaren geçerli olacak. Maaşların bir kısmını bayram öncesi yatırdık. Geri kalanların da bugün yarın yatacak. İkramiyeler de yatmış durumda. Değerli personelimden özverili çalışmasını rica ediyorum. Tüm belediye çalışanlarının ve ailelerinin Kurban Bayramını huzurlu, mutlu ve sağlıklı geçirmelerini diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Vekili İsmail Aka da belediye personelinin  Kurban Bayramını en içten dilekleriyle kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.