TOPALOĞLU, ECEM GÜL HUKUK BÜROSUNUN AÇILIŞINA KATILDI

SİYASET 19.09.2020 - 23:34, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1573+ kez okundu.
 

TOPALOĞLU, ECEM GÜL HUKUK BÜROSUNUN AÇILIŞINA KATILDI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün kızı Ecem Gül’ün açmış olduğu hukuk bürosunun açılışına katıldı.

Açılışa, Başkan Topaloğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, Başkan Yardımcısı Emin Gül ve eşi Hale Gül, Kemer Belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’e kurumsal firmaların gelmesi gerektiğini belirterek, “Bugün de bir hukuk bürosu açıldı. Ecem genç ve dinamik bir kız. Bizim zaten genç ve enerji dolu insanlara ihtiyacımız var. Başarılı olacağından hiç şüphem yok. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Adalet mülkün temelidir’. Adaletin olmadığı yerde huzur ve barış olmaz. Açmış olduğu hukuk bürosunun hayırlı olmasını diliyorum. Başarılı olacağını düşünüyorum.” dedi. Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ise kızının elde ettiği başarılardan sonra hukuk bürosu açmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Pandemi nedeniyle davet edemediği dostlarından özür dileyen Başkan Yardımcısı Gül, gelen misafirlere de teşekkür etti. Gül, kızının avukatlık hayatında başarılı olacağına inandığını kaydetti. Ecem Gül’ün annesi Hale Gül de bir anne olarak çok gururlu olduğunu ve bugünü uzun süredir hayal ettiğinin altını çizdi. Kızının avukatlık yolunda başarılı olacağını anlatan Hale Gül, “Kızım Atatürk ilkelerine sahip çıkarak adaleti en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Anne olarak yıllarca verdiğim bir emek var. Çok şükür bunun karşılığını bugün aldım. Büyük bir gurur ve mutluluk yaşıyorum. Kızıma başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. Genç avukat Ecem Gül de hukuk bürosu açmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Yanında olan başta babası ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile annesi Hale Gül’e teşekkür eden Antalya Bilim Üniversitesi mezunu Ecem Gül, “Pandemi nedeniyle buraya kadar gelen herkese teşekkür ederim. Hukuk fakültesi zorlu bir süreçti. En büyük destekçim ailem oldu. Şimdi tüm emeklerimin karşılığını alıyorum. Çok mutluyum.” diye konuştu. Davetliler, duaların edilip kırmızı kurdelenin de kesilmesinden sonra hukuk bürosunu gezdi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün kızı Ecem Gül’ün açmış olduğu hukuk bürosunun açılışına katıldı.

Açılışa, Başkan Topaloğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, Başkan Yardımcısı Emin Gül ve eşi Hale Gül, Kemer Belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’e kurumsal firmaların gelmesi gerektiğini belirterek, “Bugün de bir hukuk bürosu açıldı. Ecem genç ve dinamik bir kız. Bizim zaten genç ve enerji dolu insanlara ihtiyacımız var. Başarılı olacağından hiç şüphem yok. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Adalet mülkün temelidir’. Adaletin olmadığı yerde huzur ve barış olmaz. Açmış olduğu hukuk bürosunun hayırlı olmasını diliyorum. Başarılı olacağını düşünüyorum.” dedi.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ise kızının elde ettiği başarılardan sonra hukuk bürosu açmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Pandemi nedeniyle davet edemediği dostlarından özür dileyen Başkan Yardımcısı Gül, gelen misafirlere de teşekkür etti. Gül, kızının avukatlık hayatında başarılı olacağına inandığını kaydetti.

Ecem Gül’ün annesi Hale Gül de bir anne olarak çok gururlu olduğunu ve bugünü uzun süredir hayal ettiğinin altını çizdi.

Kızının avukatlık yolunda başarılı olacağını anlatan Hale Gül, “Kızım Atatürk ilkelerine sahip çıkarak adaleti en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Anne olarak yıllarca verdiğim bir emek var. Çok şükür bunun karşılığını bugün aldım. Büyük bir gurur ve mutluluk yaşıyorum. Kızıma başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Genç avukat Ecem Gül de hukuk bürosu açmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Yanında olan başta babası ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile annesi Hale Gül’e teşekkür eden Antalya Bilim Üniversitesi mezunu Ecem Gül, “Pandemi nedeniyle buraya kadar gelen herkese teşekkür ederim. Hukuk fakültesi zorlu bir süreçti. En büyük destekçim ailem oldu. Şimdi tüm emeklerimin karşılığını alıyorum. Çok mutluyum.” diye konuştu.

Davetliler, duaların edilip kırmızı kurdelenin de kesilmesinden sonra hukuk bürosunu gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.