TRAFİĞE SEÇİCİ GÖZ VE HELİKOPTER DENETİMİ

ASAYİŞ 20.02.2020 - 21:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2198+ kez okundu.
 

TRAFİĞE SEÇİCİ GÖZ VE HELİKOPTER DENETİMİ

Antalya trafiğine Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri görevlilerince seçici göz ve helikopter denetimi yapıldı.

Trafik güveni ve düzenin sağlanması amacıyla; denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirilerek, sürücülerde algılanan yakalanma riski duygusunun sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için, otoyollarda ve şehirlerarası karayollarında gözlenen “sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme-makas atma, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklama/park etmek” gibi ihlallerin önlenmesine yönelik olarak Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri görevlilerince yol güzergahlarımızda 11 Şubat-17 Şubat tarihleri arasında çeşitli trafik denetimleri yapıldı. Yapılan trafik denetimleri sonucunda; Seçici Göz Denetiminde on sürücüye 2.350 TL, Helikopter Denetiminde onbir sürücüye 2.585 TL olmak üzere denetimler sonucunda toplam yirmibir sürücüye 4.935 TL idari para cezası tatbik edildi.
Antalya trafiğine Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri görevlilerince seçici göz ve helikopter denetimi yapıldı.

Trafik güveni ve düzenin sağlanması amacıyla; denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirilerek, sürücülerde algılanan yakalanma riski duygusunun sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için, otoyollarda ve şehirlerarası karayollarında gözlenen “sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme-makas atma, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklama/park etmek” gibi ihlallerin önlenmesine yönelik olarak Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri görevlilerince yol güzergahlarımızda 11 Şubat-17 Şubat tarihleri arasında çeşitli trafik denetimleri yapıldı.


Yapılan trafik denetimleri sonucunda; Seçici Göz Denetiminde on sürücüye 2.350 TL, Helikopter Denetiminde onbir sürücüye 2.585 TL olmak üzere denetimler sonucunda toplam yirmibir sürücüye 4.935 TL idari para cezası tatbik edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.