TUI, OPERASYONEL FAALİYETLERİNİ DURDURDU

TURİZM 16.03.2020 - 16:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2234+ kez okundu.
 

TUI, OPERASYONEL FAALİYETLERİNİ DURDURDU

Konu ile ilgili yayınlanan basın bildirisinde 'TUI bu karar ile tüm dünyadaki hükümetlerin Covid-19 virüsünün daha yavaş yayılması doğrultusunda verilen cabalara katkıda bulunmak istiyor' denildi

TUI, koronavirüsten dolayı tüm operasyonel faaliyetlerini durdurdu.   TUI, çeşitli ülkelerin hükümetleri tarafından açıklanan şartlara uyarak paket turu, cruise trip ve otel işletmeleri dahil olmak üzere tüm operasyonel faaliyetlerinin büyük çoğunluğuna geçici olarak ara vermeye karar verdi.   Konuyu ilgili yayınlanan basın bildirisinde şöyle dendi:   “TUI bu karar ile tüm dünyadaki hükümetlerin Covid-19 virüsünün daha yavaş yayılması doğrultusunda verilen cabalara katkıda bulunmak istiyor.   Bu durum ile karşı karşıya gelen yönetim kurulu, 11 Şubat 2020 tarihinde yayınlanan 2020 ticaret yılı ile ilgili öngörüyü geri çekmeye ve son derece değişken durumdan dolayı yeni bir öngörüyü de yayınlamamaya karar verdi.   Covid-19 virüsünün emsalsiz etkilerinden dolayı TUI, durumu sürekli olarak her gün yeniden değerlendiriyor ve müşterilerinin, iş arkadaşlarının ve hissedarların çıkarlarını korumak için mevcut olan tüm olanakları gözden geçiriyor.   TUI Holding´in toplam 1.4 milyar Euro likit kaynaklar ve kredi olanakları mevcut. Bu kaynakları korumak için etkili ve sert tasarruf önlemleri almaktayız. Bunun yanısıra normal operasyonel faaliyetlerin yeniden başlayacağı zamana kadar devlet garantisi için başvuru yapacağız.“ 
Konu ile ilgili yayınlanan basın bildirisinde 'TUI bu karar ile tüm dünyadaki hükümetlerin Covid-19 virüsünün daha yavaş yayılması doğrultusunda verilen cabalara katkıda bulunmak istiyor' denildi
TUI, koronavirüsten dolayı tüm operasyonel faaliyetlerini durdurdu.
 
TUI, çeşitli ülkelerin hükümetleri tarafından açıklanan şartlara uyarak paket turu, cruise trip ve otel işletmeleri dahil olmak üzere tüm operasyonel faaliyetlerinin büyük çoğunluğuna geçici olarak ara vermeye karar verdi.
 
Konuyu ilgili yayınlanan basın bildirisinde şöyle dendi:
 
“TUI bu karar ile tüm dünyadaki hükümetlerin Covid-19 virüsünün daha yavaş yayılması doğrultusunda verilen cabalara katkıda bulunmak istiyor.
 
Bu durum ile karşı karşıya gelen yönetim kurulu, 11 Şubat 2020 tarihinde yayınlanan 2020 ticaret yılı ile ilgili öngörüyü geri çekmeye ve son derece değişken durumdan dolayı yeni bir öngörüyü de yayınlamamaya karar verdi.
 
Covid-19 virüsünün emsalsiz etkilerinden dolayı TUI, durumu sürekli olarak her gün yeniden değerlendiriyor ve müşterilerinin, iş arkadaşlarının ve hissedarların çıkarlarını korumak için mevcut olan tüm olanakları gözden geçiriyor.
 
TUI Holding´in toplam 1.4 milyar Euro likit kaynaklar ve kredi olanakları mevcut. Bu kaynakları korumak için etkili ve sert tasarruf önlemleri almaktayız. Bunun yanısıra normal operasyonel faaliyetlerin yeniden başlayacağı zamana kadar devlet garantisi için başvuru yapacağız.“ 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.