TUĞBA VURAL ÇOKAL'DAN FOTOĞRAF AÇIKLAMASI

SİYASET 20.02.2020 - 15:27, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1916+ kez okundu.
 

TUĞBA VURAL ÇOKAL'DAN FOTOĞRAF AÇIKLAMASI

İyi Parti'den istifa eden Tuğba Vural Çokal, haber portalımızda yayınlanan haber ile ilgili açıklama yaptı.

www.GazeteAkdeniz..com.tr’de bugün ‘İstifa kararı öncesi Çokal-Doğrucan buluşması’ başlığıyla yayınladığımız haberin ardından Antalya Milletvekili Tuba Varol Çokal’dan açıklama geldi. Çokal, “İstifa ettiğim gün parti programı yoğun olduğu için an be an ne yaptığımı İYİ Parti Genel Merkezi’nden teyit edebileceğiniz gibi, sosyal medya hesaplarımdan da görebilirsiniz. Aylar önce çekildiğini tahmin ettiğim fotoğrafı istifa gününe ait bilgisi yanıltıcıdır” dedi. Antalya Milletvekili Tuba Varol Çokal, parti içi işlerine karışan bu nedenle partililer tarafından tepki alan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doğrucan ile istifa etmeden önce görüşme yapmadığını söyledi. www.akdenizsonhavadis.com’da bugün ‘İstifa kararı öncesi Çokal-Doğrucan buluşması’ başlığıyla yayınladığımız haberin ardından Antalya Milletvekili Tuba Varol Çokal’dan yazılı açıklama geldi. Çokal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME “20.02.2020 tarihinde “Çokal, istifa etmeden önce kiminle buluştu?” başlıklı haberinizde yer alan iddialar gerçek dışıdır. Söz konusu iddiayı desteklemek için kullanılan fotoğraf istifa gününe ait olmayan, olması mümkün olmayan bir fotoğraftır. İstifa ettiğim gün parti programı yoğun olduğu için an be an ne yaptığımı İYİ Parti Genel Merkezi’nden teyit edebileceğiniz gibi, sosyal medya hesaplarımdan da görebilirsiniz.  Aylar önce çekildiğini tahmin ettiğim fotoğrafı istifa gününe aitmiş gibi servis eden haber kaynağınız, yalan ve yanlış bilgilerle sizi ve kamuoyunu aldatmayı, yanıltmayı amaçlamaktadır.”  işte o haber http://gazeteakdeniz.com.tr/haber-cokal-istifa-etmeden-once-kiminle-bulustu-4908.html
İyi Parti'den istifa eden Tuğba Vural Çokal, haber portalımızda yayınlanan haber ile ilgili açıklama yaptı.

www.GazeteAkdeniz..com.tr’de bugün ‘İstifa kararı öncesi Çokal-Doğrucan buluşması’ başlığıyla yayınladığımız haberin ardından Antalya Milletvekili Tuba Varol Çokal’dan açıklama geldi. Çokal, “İstifa ettiğim gün parti programı yoğun olduğu için an be an ne yaptığımı İYİ Parti Genel Merkezi’nden teyit edebileceğiniz gibi, sosyal medya hesaplarımdan da görebilirsiniz. Aylar önce çekildiğini tahmin ettiğim fotoğrafı istifa gününe ait bilgisi yanıltıcıdır” dedi.

Antalya Milletvekili Tuba Varol Çokal, parti içi işlerine karışan bu nedenle partililer tarafından tepki alan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doğrucan ile istifa etmeden önce görüşme yapmadığını söyledi. www.akdenizsonhavadis.com’da bugün ‘İstifa kararı öncesi Çokal-Doğrucan buluşması’ başlığıyla yayınladığımız haberin ardından Antalya Milletvekili Tuba Varol Çokal’dan yazılı açıklama geldi. Çokal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

“20.02.2020 tarihinde “Çokal, istifa etmeden önce kiminle buluştu?” başlıklı haberinizde yer alan iddialar gerçek dışıdır. Söz konusu iddiayı desteklemek için kullanılan fotoğraf istifa gününe ait olmayan, olması mümkün olmayan bir fotoğraftır. İstifa ettiğim gün parti programı yoğun olduğu için an be an ne yaptığımı İYİ Parti Genel Merkezi’nden teyit edebileceğiniz gibi, sosyal medya hesaplarımdan da görebilirsiniz.  Aylar önce çekildiğini tahmin ettiğim fotoğrafı istifa gününe aitmiş gibi servis eden haber kaynağınız, yalan ve yanlış bilgilerle sizi ve kamuoyunu aldatmayı, yanıltmayı amaçlamaktadır.” 

işte o haber http://gazeteakdeniz.com.tr/haber-cokal-istifa-etmeden-once-kiminle-bulustu-4908.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.