Tüm ligler ertelendi!

SPOR 19.03.2020 - 18:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2142+ kez okundu.
 

Tüm ligler ertelendi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun futbol, basketbol, voleybol federasyonları ve Kulüpler Birliğinin başkanları ile yaptığı görüşmeden tüm liglerin korona virüs salgını nedeniyle ertelenmesi kararı çıktı.

Bakan'ın açıklamaları şu şekilde: “Bilim Kurulu önemli bir rehber. Olası senaryoları takip eden ve tedbirleri gündemine alan bir süreç var. Devletimizin tüm kurumları yayılım durumuna göre hareket ediyor. Hepimizin gördüğü gibi hayata geçirdi, takip etmeye de devam ediyor. Özellikle karantina süreci yurt dışından gelen vatandaşlarımız için çok önemli. Tüm tedbirlerde taviz vermemek çok önemli. Bu nedenle herkese teşekkür ediyorum. Öğrenci yurtlarımız bu konuda çok önemli. İş birliği nedeniyle tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Karantina aşamasında yabancı ülkelerin sıkıntılarını yaşamamış olmamıza sebep oldu. Yurtlarımızda yüzde 76 yatak kapasitesi şu anda boş. Sağlık Bakanlığı ile iş birliğimiz devam ediyor. 14 ilimizde 35 yurdumuzda dezenfekte işlemini gerçekleştirdikten sonra vatandaşlarımızın geçici süreyle kullanımına açtık. Sağlık çalışanlarımıza saygımızı ifade etmek istiyorum. Biz de bakanlık olarak çalışma ekibimizle özverileri nedeniyle bize katılanlara teşekkürü borç biliyorum. Salgının kontrol altına alınamadığı ülkelerde müsabakalar iptal edilmiş durumda. UEFA'nın önceki günkü toplantısında Avrupa Şampiyonası 1 yıl ertelendi. Tabii bizim İstanbul'da büyük bir gayretle hazırlandığımız Şampiyonlar Ligi finali var. Bu da ileri tarihte gerçekleşecek.  
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun futbol, basketbol, voleybol federasyonları ve Kulüpler Birliğinin başkanları ile yaptığı görüşmeden tüm liglerin korona virüs salgını nedeniyle ertelenmesi kararı çıktı.

Bakan'ın açıklamaları şu şekilde:

“Bilim Kurulu önemli bir rehber. Olası senaryoları takip eden ve tedbirleri gündemine alan bir süreç var.

Devletimizin tüm kurumları yayılım durumuna göre hareket ediyor. Hepimizin gördüğü gibi hayata geçirdi, takip etmeye de devam ediyor.

Özellikle karantina süreci yurt dışından gelen vatandaşlarımız için çok önemli. Tüm tedbirlerde taviz vermemek çok önemli. Bu nedenle herkese teşekkür ediyorum.

Öğrenci yurtlarımız bu konuda çok önemli. İş birliği nedeniyle tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Karantina aşamasında yabancı ülkelerin sıkıntılarını yaşamamış olmamıza sebep oldu.

Yurtlarımızda yüzde 76 yatak kapasitesi şu anda boş. Sağlık Bakanlığı ile iş birliğimiz devam ediyor. 14 ilimizde 35 yurdumuzda dezenfekte işlemini gerçekleştirdikten sonra vatandaşlarımızın geçici süreyle kullanımına açtık.

Sağlık çalışanlarımıza saygımızı ifade etmek istiyorum. Biz de bakanlık olarak çalışma ekibimizle özverileri nedeniyle bize katılanlara teşekkürü borç biliyorum.

Salgının kontrol altına alınamadığı ülkelerde müsabakalar iptal edilmiş durumda. UEFA'nın önceki günkü toplantısında Avrupa Şampiyonası 1 yıl ertelendi. Tabii bizim İstanbul'da büyük bir gayretle hazırlandığımız Şampiyonlar Ligi finali var. Bu da ileri tarihte gerçekleşecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.