TURİZM NE ZAMAN BAŞLAYACAK ?

TURİZM 16.05.2020 - 23:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2110+ kez okundu.
 

TURİZM NE ZAMAN BAŞLAYACAK ?

Turizm ne zaman başlayacak? Türkiye'de turizmin yeniden başlayacağı tarih belli oldu!

Korona virüs salgınında düşüş seyrine girilmesinin ardından başlayan normalleşme süreci ile birlikte, yaz tatili planlayan vatandaşlar da turizmin sezonunun ne zaman açılacağını merak etmeye başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm sezonunun başlangıç tarihi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, Türkiye'de turizmin yeniden başlayacağı tarihi verdi.  Bakan Ersoy'un açıklamalarından satır başları şu şekilde:  "Uçuşlar benim öngörüm, toplum disiplininde gevşeme olmazsa veriler de aşağıya doğru gitmeye devam ederse mayıs sonu açılır diye inanıyorum" (Kovid-19 süreci) Otelleri kapatmadık, hava ve kara trafikleri durdurulduğu için tesisler kendileri kapatmak zorunda kaldı. Genelgeler ve kriterler konusunda gerekli adımları attık. Güvenli algının tamamen sağlanması gerekiyor. Bunun için de detaylı bir sertifikasyon programı başlattık. Dünyada ilk oldu, AB de benzer bir çalışma yapma kararı aldı. Yurt dışı uçuşları haziran içinde birçok noktada başlar diye aynı şekilde düşünüyorum. Bir terslik olmazsa 28 Mayıs gibi iç turizm hareketiyle inşallah turizm başlar"  Yeniçağ
Turizm ne zaman başlayacak? Türkiye'de turizmin yeniden başlayacağı tarih belli oldu!

Korona virüs salgınında düşüş seyrine girilmesinin ardından başlayan normalleşme süreci ile birlikte, yaz tatili planlayan vatandaşlar da turizmin sezonunun ne zaman açılacağını merak etmeye başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm sezonunun başlangıç tarihi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, Türkiye'de turizmin yeniden başlayacağı tarihi verdi. 

Bakan Ersoy'un açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

"Uçuşlar benim öngörüm, toplum disiplininde gevşeme olmazsa veriler de aşağıya doğru gitmeye devam ederse mayıs sonu açılır diye inanıyorum"

(Kovid-19 süreci) Otelleri kapatmadık, hava ve kara trafikleri durdurulduğu için tesisler kendileri kapatmak zorunda kaldı. Genelgeler ve kriterler konusunda gerekli adımları attık. Güvenli algının tamamen sağlanması gerekiyor. Bunun için de detaylı bir sertifikasyon programı başlattık. Dünyada ilk oldu, AB de benzer bir çalışma yapma kararı aldı.

Yurt dışı uçuşları haziran içinde birçok noktada başlar diye aynı şekilde düşünüyorum. Bir terslik olmazsa 28 Mayıs gibi iç turizm hareketiyle inşallah turizm başlar"

 Yeniçağ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.