TÜRKİYE DALGA SÖRFÜ ŞAMPİYONASI YAPILDI

SPOR 22.02.2020 - 20:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2495+ kez okundu.
 

TÜRKİYE DALGA SÖRFÜ ŞAMPİYONASI YAPILDI

Alanya’nın ev sahipliğinde 50 sporcunun katılımıyla 2 gün boyunca Kleopatra Plaj’ında Türkiye Dalga Sörfü Şampiyonası yapıldı.

Sporcular kısa tahta ve uzun tahta kategorilerinde birbirleriyle ve dalgalarla kıyasıya mücadele etti. Kısa tahta erkekler kategorisinde birinci Tunç Üçyıldız, ikinci Yasin Pehlivan ve üçüncü Karahan Atilla Şenol oldu. Kısa tahta kadınlarda ise birinci Aleyna Hadimoğlu, ikinci Özlem Ada ve üçüncü Selen Kılıç oldu. Uzun tahta erkeklerde Yasin Pehlivan birinci, Yamaç Yenigün ikinci ve İrfan Çelikay üçüncü oldu. 18 yaş altı erkeklerde Yamaç Yenigün birinci, Eren Özdemir ikinci ve Veysel Demir üçüncü oldu. 18 yaş altı kısa tahta erkeklerde birinci Yamaç Yenigün, ikinci Eren Özdemir ve üçüncü Recep Ali Üzülmez oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Şefi Sami Açıkalın, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu İdarecileri Selçuk Eksi ve Mutlu Tarhan verdi.
Alanya’nın ev sahipliğinde 50 sporcunun katılımıyla 2 gün boyunca Kleopatra Plaj’ında Türkiye Dalga Sörfü Şampiyonası yapıldı.

Sporcular kısa tahta ve uzun tahta kategorilerinde birbirleriyle ve dalgalarla kıyasıya mücadele etti. Kısa tahta erkekler kategorisinde birinci Tunç Üçyıldız, ikinci Yasin Pehlivan ve üçüncü Karahan Atilla Şenol oldu. Kısa tahta kadınlarda ise birinci Aleyna Hadimoğlu, ikinci Özlem Ada ve üçüncü Selen Kılıç oldu. Uzun tahta erkeklerde Yasin Pehlivan birinci, Yamaç Yenigün ikinci ve İrfan Çelikay üçüncü oldu.

18 yaş altı erkeklerde Yamaç Yenigün birinci, Eren Özdemir ikinci ve Veysel Demir üçüncü oldu. 18 yaş altı kısa tahta erkeklerde birinci Yamaç Yenigün, ikinci Eren Özdemir ve üçüncü Recep Ali Üzülmez oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Şefi Sami Açıkalın, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu İdarecileri Selçuk Eksi ve Mutlu Tarhan verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.