ÜRAS'TAN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

SPOR 18.11.2020 - 11:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2213+ kez okundu.
 

ÜRAS'TAN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Kemerspor2003 (Tekirovaspor) kulübünün kurucu onursal başkanı Yusuf Üras'tan beklenen açıklama geldi. Kemerspor'un ligden çekileceği yönünde çıkan haberler sonrası neden sessiz kaldığı yönünde çıkan habere eski başkan Üras'tan cevap geldi. "Samimi bulmuyorum. Şeffaf değiller, oyun içinde oyun var" açıklaması geldi.

Kemerspor2003 (Tekirovaspor) kulübünün kurucu onursal başkanı Yusuf Üras'ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu basın açıklaması şöyle.... SEVGİLİ KEMER’Lİ HEMŞEHRİLERİM Geçtiğimiz hafta bazı basın yayın organlarında Kemerspor2003 (Tekirovaspor) kulübü ile ilgili hakkımda çıkan “Kurucu Onursal Başkan Yusuf Üras Kulübe neden sahip çıkmıyor.” haberleri sonrası bir açıklama lüzumu doğmuştur.  Uzun  süredir Kemer’imizin değeri olan Kemerspor2003 (Tekirovapor) kulübümüzü takip ediyorum. Geçtiğimiz yıl Pandemi nedeniyle yapılan düzenleme ile takım 3. ligde kalmıştı.  Bu sene ise, alınan kötü sonuçlar nedeniyle ligin henüz başındayken, başkan tarafından takımı ligden çekecekleri yönünde yapılan açıklamayı çok manidar buluyorum.   Kemerspor başkanı Ahmet Öncelik tarafından yapılan açıklama sonrası bizde bir basın açıklaması yapacağımızı duyurmuştuk. Takımın tekrar maçlarına devam ettiğini görünce baktık ki, oyun içinde oyun oynanmaya devam ediliyor, kimseden  ses çıkmıyor,  hiç kimse dürüst ve şaffaf davranılmıyor, yardım edeceklerden yardım isteneceği yerde şov peşinde koşulduğu izlenimine vardım. Yönetim Kurulu üyesi olan ve istifa ettiğini açıklayan Tosun Ülge’nin de dediği gibi başkan Ahmet Öncelik tarafından kulübün satılmasının kılıfı hazırlanıyor olabilir. Kemerspor2003 (Tekirovaspor) kulübünün takipçisi olmaya devam edeceğiz. Kemerspor2003 (Tekirovaspor) kulübü ile ilgili yazı dizimizi her hafta sizlerle paylaşmaya çalışacağım.   Kemer için irtibatı koparmayalım Yusuf ÜRAS
Kemerspor2003 (Tekirovaspor) kulübünün kurucu onursal başkanı Yusuf Üras'tan beklenen açıklama geldi. Kemerspor'un ligden çekileceği yönünde çıkan haberler sonrası neden sessiz kaldığı yönünde çıkan habere eski başkan Üras'tan cevap geldi. "Samimi bulmuyorum. Şeffaf değiller, oyun içinde oyun var" açıklaması geldi.

Kemerspor2003 (Tekirovaspor) kulübünün kurucu onursal başkanı Yusuf Üras'ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu basın açıklaması şöyle....

SEVGİLİ KEMER’Lİ HEMŞEHRİLERİM

Geçtiğimiz hafta bazı basın yayın organlarında Kemerspor2003 (Tekirovaspor) kulübü ile ilgili hakkımda çıkan “Kurucu Onursal Başkan Yusuf Üras Kulübe neden sahip çıkmıyor.” haberleri sonrası bir açıklama lüzumu doğmuştur. 

Uzun  süredir Kemer’imizin değeri olan Kemerspor2003 (Tekirovapor) kulübümüzü takip ediyorum. Geçtiğimiz yıl Pandemi nedeniyle yapılan düzenleme ile takım 3. ligde kalmıştı.  Bu sene ise, alınan kötü sonuçlar nedeniyle ligin henüz başındayken, başkan tarafından takımı ligden çekecekleri yönünde yapılan açıklamayı çok manidar buluyorum.  

Kemerspor başkanı Ahmet Öncelik tarafından yapılan açıklama sonrası bizde bir basın açıklaması yapacağımızı duyurmuştuk. Takımın tekrar maçlarına devam ettiğini görünce baktık ki, oyun içinde oyun oynanmaya devam ediliyor, kimseden  ses çıkmıyor,  hiç kimse dürüst ve şaffaf davranılmıyor, yardım edeceklerden yardım isteneceği yerde şov peşinde koşulduğu izlenimine vardım. Yönetim Kurulu üyesi olan ve istifa ettiğini açıklayan Tosun Ülge’nin de dediği gibi başkan Ahmet Öncelik tarafından kulübün satılmasının kılıfı hazırlanıyor olabilir.

Kemerspor2003 (Tekirovaspor) kulübünün takipçisi olmaya devam edeceğiz. Kemerspor2003 (Tekirovaspor) kulübü ile ilgili yazı dizimizi her hafta sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

 

Kemer için irtibatı koparmayalım

Yusuf ÜRAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.