VALİ YAZICI'DAN KEPEZ HALKINA ÖVGÜ...

SİYASET 04.09.2020 - 22:01, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1662+ kez okundu.
 

VALİ YAZICI'DAN KEPEZ HALKINA ÖVGÜ...

“Sağlık için hepimiz için” sloganıyla Kepez’de gerçekleştirilen Covid-19 tedbirleri denetimlerine katılan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Kepez’de bu hassasiyeti gördüğüm için çok mutluyum. Bugün buradaki tablo sevindirici, hassasiyet güzel” dedi.

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği “Koronavirüs Denetimleri” genelgesi kapsamında tüm illerde eş zamanlı olarak yapılan denetimler Antalya’da da gerçekleştirildi. Kent genelindeki denetimleri büyük bir titizlikle inceleyen Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez’in Mehmet Akif Caddesi’ndeki denetim uygulamalarına katıldı. Denetim sırasında Vali Yazıcı’ya Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşlik etti. Koronavirüs denetim uygulamaları hakkında açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Bugün Tüm Türkiye'de tüm şehirlerimizde kovit denetimini bir kez daha yapıyoruz. Sürekli olarak yaptığımız denetim. Bugün Kepez’deyiz. Mehmet Akif Caddesi’ndeyiz. Duyarlılık oluşturmak adına bir kez daha sahadayız. Şükürler olsun ki, bu caddede bunu gördüm ve çok da mutluyum. Bunu güzel bir şey olarak ifade etmek isterim. Gerçekten esnaflarımız duyarlı ve hassas. ‘Maskesiz girmek yasaktır’ diyor, esnafımız kendiliğinden asmış. Bizim böyle bir kararımız var. Kapalı yere maskeyle girilecek ama esnafın onu tam kapının yanına, girişine koymuş olması güzel bir duyarlık oluşmuş. Ben halkımıza mesafe, temizlik ve maske konusuna uymamız gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyorum.” diye konuştu. Tablo sevindirici, hassasiyet güzel Kepez’de bu hassasiyeti gördüğü için çok mutlu olduğunu dile getiren Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Denetimlerimizi daha önce de 2 kez merkezde yapmıştık. Muratpaşa'da daha yoğun caddelerimizde yapmıştık. Ama bugün buradaki tablo sevindirici, hassasiyet güzel. Tabii öncelikle esnafımızın bu konuda hassasiyet göstermesi lazım. Yanlış yapan, ya da kurala uymayan vatandaşlarımız geldiğinde belli ki esnafımız bu ikazı yapıyor. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Ama dikkat etmemiz gereken temizlik, mesafe ve maske… Bunları ısrarla hatırlatarak, ben değerli basın mensuplarından da bu konuda destek bekliyorum, destek istiyorum. Turizmin başkenti Antalya da vaka sayılarımızın artmaması için, dünya’ya örnek bir şehir olmaya devam edebilmemiz için, yurtdışından misafirlerimize bu şehir güvenlidir, bu şehre turizm amaçlı gelebilirsiniz, dinlenmek için gelebilirsiniz, dünya standardında turizm hizmeti, sağlık hizmeti sunulan güvenli bir şehirdir Antalya. Bunu gösterebilmek adına sahadayız. Gördüklerimden mutluyum açıkçası. Şehrimizin her noktasında bu kurallara riayet edilmeye çalışılıyor. İş yeri sahiplerimiz genellikle kurallara uyuyorlar. Bundan mutluyum. Bütün dünyaya, Antalya'ya rahatlıkla gelebileceklerini tekrar ifade etmek isterim.” dedi.
“Sağlık için hepimiz için” sloganıyla Kepez’de gerçekleştirilen Covid-19 tedbirleri denetimlerine katılan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Kepez’de bu hassasiyeti gördüğüm için çok mutluyum. Bugün buradaki tablo sevindirici, hassasiyet güzel” dedi.

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği “Koronavirüs Denetimleri” genelgesi kapsamında tüm illerde eş zamanlı olarak yapılan denetimler Antalya’da da gerçekleştirildi. Kent genelindeki denetimleri büyük bir titizlikle inceleyen Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez’in Mehmet Akif Caddesi’ndeki denetim uygulamalarına katıldı. Denetim sırasında Vali Yazıcı’ya Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşlik etti. Koronavirüs denetim uygulamaları hakkında açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Ersin Yazıcı,

“Bugün Tüm Türkiye'de tüm şehirlerimizde kovit denetimini bir kez daha yapıyoruz. Sürekli olarak yaptığımız denetim. Bugün Kepez’deyiz. Mehmet Akif Caddesi’ndeyiz. Duyarlılık oluşturmak adına bir kez daha sahadayız. Şükürler olsun ki, bu caddede bunu gördüm ve çok da mutluyum. Bunu güzel bir şey olarak ifade etmek isterim. Gerçekten esnaflarımız duyarlı ve hassas.

‘Maskesiz girmek yasaktır’ diyor, esnafımız kendiliğinden asmış. Bizim böyle bir kararımız var. Kapalı yere maskeyle girilecek ama esnafın onu tam kapının yanına, girişine koymuş olması güzel bir duyarlık oluşmuş. Ben halkımıza mesafe, temizlik ve maske konusuna uymamız gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyorum.” diye konuştu.

Tablo sevindirici, hassasiyet güzel

Kepez’de bu hassasiyeti gördüğü için çok mutlu olduğunu dile getiren Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Denetimlerimizi daha önce de 2 kez merkezde yapmıştık. Muratpaşa'da daha yoğun caddelerimizde yapmıştık. Ama bugün buradaki tablo sevindirici, hassasiyet güzel. Tabii öncelikle esnafımızın bu konuda hassasiyet göstermesi lazım.

Yanlış yapan, ya da kurala uymayan vatandaşlarımız geldiğinde belli ki esnafımız bu ikazı yapıyor. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Ama dikkat etmemiz gereken temizlik, mesafe ve maske… Bunları ısrarla hatırlatarak, ben değerli basın mensuplarından da bu konuda destek bekliyorum, destek istiyorum.

Turizmin başkenti Antalya da vaka sayılarımızın artmaması için, dünya’ya örnek bir şehir olmaya devam edebilmemiz için, yurtdışından misafirlerimize bu şehir güvenlidir, bu şehre turizm amaçlı gelebilirsiniz, dinlenmek için gelebilirsiniz, dünya standardında turizm hizmeti, sağlık hizmeti sunulan güvenli bir şehirdir Antalya.

Bunu gösterebilmek adına sahadayız. Gördüklerimden mutluyum açıkçası. Şehrimizin her noktasında bu kurallara riayet edilmeye çalışılıyor. İş yeri sahiplerimiz genellikle kurallara uyuyorlar. Bundan mutluyum. Bütün dünyaya, Antalya'ya rahatlıkla gelebileceklerini tekrar ifade etmek isterim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.