VE NİHAYET YAĞMUR GELİYOR...!

YAŞAM 16.09.2020 - 11:35, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2932+ kez okundu.
 

VE NİHAYET YAĞMUR GELİYOR...!

ANTALYA'da kavurucu hava sıcaklığının düşüşe geçmesi, hafta sonu ise sağanak bekleniyor. Yağışla birlikte hava sıcaklığının 27 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre cuma gününden itibaren yurt geneli, kuvvetli rüzgar ve yağışlara sebep olabilecek alçak basıncın etkisi altına girecek. Turizm kenti Antalya'da bugün 36 derece olan hava sıcaklığı, yarından itibaren düşmeye başlıyor. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre ise kentte hafta sonu gökgürültü sağanağın etkili olması bekleniyor. Yağmurla birlikte hava sıcaklığı cumartesi günü 29, pazar günü ise 27 dereceye kadar düşerek mevsim normallerine gerileyecek. Konuyla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yurdumuzun, Cuma gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen kuvvetli rüzgar ve yağışlara sebep olabilecek alçak basınç ve buna bağlı cephe sisteminin etkisi altına gireceği tahmin edilmektedir. Bu sistem kurumumuz tarafından takip edilmektedir. Vatandaşlarımızın bu süreçte Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak meteorolojik değerlendirme ve uyarıları takip etmesi önem arz etmektedir."
ANTALYA'da kavurucu hava sıcaklığının düşüşe geçmesi, hafta sonu ise sağanak bekleniyor. Yağışla birlikte hava sıcaklığının 27 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre cuma gününden itibaren yurt geneli, kuvvetli rüzgar ve yağışlara sebep olabilecek alçak basıncın etkisi altına girecek. Turizm kenti Antalya'da bugün 36 derece olan hava sıcaklığı, yarından itibaren düşmeye başlıyor.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre ise kentte hafta sonu gökgürültü sağanağın etkili olması bekleniyor. Yağmurla birlikte hava sıcaklığı cumartesi günü 29, pazar günü ise 27 dereceye kadar düşerek mevsim normallerine gerileyecek.

Konuyla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yurdumuzun, Cuma gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen kuvvetli rüzgar ve yağışlara sebep olabilecek alçak basınç ve buna bağlı cephe sisteminin etkisi altına gireceği tahmin edilmektedir. Bu sistem kurumumuz tarafından takip edilmektedir. Vatandaşlarımızın bu süreçte Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak meteorolojik değerlendirme ve uyarıları takip etmesi önem arz etmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.