Yeşil Kemer İlk Maçında Yedi Bitirdi 7-1

SPOR 17.03.2024 - 21:28, Güncelleme: 17.03.2024 - 21:28 1246+ kez okundu.
 

Yeşil Kemer İlk Maçında Yedi Bitirdi 7-1

Antalya 2. Amatör Küme 3. Grupta mücadele eden Yeşil Kemer Spor kendi evinde Ligin güçlü ekiplerinden Mavi Kent Belediye Sporu ağırladı.

Lige şampiyonluk parolası ile yaptığı transferlerle dikkat çeken Yeşil Kemer Spor kendi evinde Mavi Kent Belediye Sporu 7-1 mağlup ederek oynadığı futbol ile de göz doldurdu. Maçı Antalya Bölgesi hakemlerinden, Ufuk Çelebi, İsa Çelik ve Niyazi Eren hakem üçlüsü yönetti. Maçın gözlemcisi Ufuk Çalış ile Saha Komiseri Mehmet Kartal görev yaptı. Maçın gollerini; dakika 13 ve 77 Gökhan, Kemer Belediye, Dakika 36 Levent, Dakika 17 ve 62 Sercan Çeliker, Dakika 39-41 Olcay Meydan ve 67. Dakikada Semih kaydetti. Maçın 90 dakikası Yeşil Kemer Sporun 7-1 üstünlüğü ile tamamlandı.  
Antalya 2. Amatör Küme 3. Grupta mücadele eden Yeşil Kemer Spor kendi evinde Ligin güçlü ekiplerinden Mavi Kent Belediye Sporu ağırladı.
Lige şampiyonluk parolası ile yaptığı transferlerle dikkat çeken Yeşil Kemer Spor kendi evinde Mavi Kent Belediye Sporu 7-1 mağlup ederek oynadığı futbol ile de göz doldurdu.
Maçı Antalya Bölgesi hakemlerinden, Ufuk Çelebi, İsa Çelik ve Niyazi Eren hakem üçlüsü yönetti. Maçın gözlemcisi Ufuk Çalış ile Saha Komiseri Mehmet Kartal görev yaptı.
Maçın gollerini; dakika 13 ve 77 Gökhan, Kemer Belediye, Dakika 36 Levent, Dakika 17 ve 62 Sercan Çeliker, Dakika 39-41 Olcay Meydan ve 67. Dakikada Semih kaydetti.
Maçın 90 dakikası Yeşil Kemer Sporun 7-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.