MENZİL GENEL KURULU MAHKEMELİK

Kamuoyunda yaşanılan hukuksuzluklarla sürekli gündeme gelen Menzil Sitesi sakinleri kapalı kapılar ardında yapılmak istenen Genel Kurul salonunu terk ettiler. Yaşanan sıkıntılarla ilgili site sakinlerinin Avukatı Yusuf Arslan yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

 

Değerli Arkadaşlarım... 
Bakanlık temsilcisi görevlendirilmesi zorunlu olmasına rağmen genel kurula bakanlık temsilcisi görevlendirmemek suretiyle meydanı Kooperatif yöneticilerine ve adamlarına bilerek teslim eden, hukuksuzluk ve keyfiliklere yol açan, Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün tüm yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Devlet'in yetkili bir makamı kooperatif yönetimine -adeta- "Daha önce bizi nasıl şikayet ederlermiş görsünler, biz gelmeyelim, siz icaplarına bakın! " demişlerdir. 
Genel kurul aleni olmasına rağmen "bizim paramızı birgül hanım ödüyor, o ne, derse biz onu yaparız!" diyen yönetimin paralı askerliğini yapan özel güvenlik görevlileri, salonun girişini kilitleyerek içeriye kimseyi almamışlar, hasta ve yaşlı insanlarımızı mağdur etmişler ve oy kullanmalarını engellemiş ve çileden çıkarmışlardır. 
Genel kurulu salimen bitirmek için sonuna kadar çok çaba sarf ettim. 
Genel kurullar ALENİ, seçimler GİZLİ, OY SAYIMI İSE AÇIK YAPILIR. Laftan da anladıkları yok. Denetim kurulu üyesi Murat Burgun olmaması gereken masada oturarak üyelerimizle dalga geçmeye başlamıştır. 
Seçim sonuçlarını ve üyelerimizin iradesini hiçe sayan davranışlara tepki göstermek için seçimlere katılmama kararı aldık. 
Tarihte ilk defa KİLİTLİ KAPILAR ALTINDA GENEL KURUL YAPILMIŞ VE KİLİTLİ KAPILAR ALTINDA GENEL KURUL DEVAM EDİYOR. 
25 Haziran 2023 tarihli genel kurul kararlarının iptali ile ilgili davanın duruşması 11 Haziran 2024 tarihinde yapılacak... 
Saygılarımla.. 
Yusuf Aslan