KEMER BU OLAYI KONUŞUYOR…!

Kaza yapan personeline yardım etmek isterken polisin anlamsızca orantısız güç kullanması ile karşılaşan iş insanının ters kelepçe ile gözaltına alınarak kaburgalarının kırıldığı iddiası gündem oldu...  

Antalya’nın Kemer ilçesinde 1 Ekim akşamı 23:15 civarında Kemer Kiriş dağ yolunda meydana gelen kaza’da olay yerinden geçmekte olan B.Ş isimli iş insanı kazayı yapan Erkan A. İsimli çalışanı olduğunu görünce yardım etmek amacıyla durduğu esnada olay yerine gelen polis tarafından biber gazı ile müdahale edilmesine ve ters kelepçe ile gözaltına alınması tepkiye neden oldu. Tarafların birbiri hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenilen olayda Kemer’li iş insanının polisin saldırısı sonucunda kaburgalarında kırık oluştuğu ifade edildi.

Görgü şahitlerinden edinilen bilgiye göre, kaza yapan Erkan A. ‘nın babası ve patronuna karşı polis tarafından yapılan gazlı müdahale ve kelepçeli gözaltı olayı orantısız güç olarak değerlendirildi.  Polis memurunun anlamsız tavırları izleyenlerin dikkatinden kaçmazken, Emniyet Müdürlüğünün ve İçişleri Bakanlığının bu memurun öfke kontrol ve psikolojik durumunun mercek altına alınması gerektiğini ifade ettiler.