SPOR 27.03.2021 - 22:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1748+ kez okundu.
 

Türkiye gümbür gümbür Katar’a gidiyor. Hep Katar gelecek değil ya...

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı ile Norveç karşı karşıya geldi. La Rosaleda Stadı'nda oynanan mücadeleyi Milliler, Ozan Tufan (2) ve Çağlar Söyüncü’nün golleriyle 3-0 kazandı. Norveç'te Thorstvedt 78.dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu sonuçla puanını 6’ya çıkaran Türkiye, grupta averajla lider konuma yükseldi.   2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında Hollanda’yı 4-2 mağlup eden Şenol Güneş’in öğrencileri, ikinci maçında da sahadan galip gelmeyi başardı.. A Milli Futbol Takımı, İspanya’da oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında Norveç’i 3-0 mağlup etmeyi başardı. Millilere galibiyeti getiren goller, 4 ve 59.dakikada Ozan, 28.dakikada Çağlar’dan geldi. Kaynak Yeniçağ: 
Türkiye gümbür gümbür Katar’a gidiyor. Hep Katar gelecek değil ya...
2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı ile Norveç karşı karşıya geldi. La Rosaleda Stadı'nda oynanan mücadeleyi Milliler, Ozan Tufan (2) ve Çağlar Söyüncü’nün golleriyle 3-0 kazandı. Norveç'te Thorstvedt 78.dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu sonuçla puanını 6’ya çıkaran Türkiye, grupta averajla lider konuma yükseldi.
 

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında Hollanda’yı 4-2 mağlup eden Şenol Güneş’in öğrencileri, ikinci maçında da sahadan galip gelmeyi başardı..

A Milli Futbol Takımı, İspanya’da oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında Norveç’i 3-0 mağlup etmeyi başardı. Millilere galibiyeti getiren goller, 4 ve 59.dakikada Ozan, 28.dakikada Çağlar’dan geldi.

Kaynak Yeniçağ: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.