AGD’den Fetih Daveti

SİYASET 29.12.2020 - 17:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1596+ kez okundu.
 

AGD’den Fetih Daveti

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Antalya Şube Başkanı Hakan Ülgen, Mekke'nin fethi kutlamasının pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirileceğini belirterek, 31 Aralık Perşembe gününün akşamı tüm Antalyalı aileleriyle birlikte ekran başına davet etti.

Şube Başkanı Ülgen, Mekke’nin Fethinin yıldönümünde yapılacak etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulundu. İinsanlık aleminin sıkıntılı bir süreçten geçtiğine değinen Ülgen; fethin, zulüm düzeninden adil düzene geçme çabası olduğunun altını çizdi. Fetih ruhunu diri tutmanın önemine de vurgu yapan Ülgen, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Miladi takvimle 2020 yılını birkaç gün sonra geride bırakacağız ancak unutmamamız gereken olaylar var.   Biz birbiri ardına gelen gündüz ve gecelerin her insan için iyiden, doğrudan, faydalıdan, haktan ve adaletten yana olmak için bir imkân olduğuna inanıyoruz. Yine biz iki günü birbirine eşit olanın ziyanda olduğuna da inanıyoruz.   Her yeni gün yaptığımız iyiliklere, güzelliklere, faydalı ve doğru işlere daha fazlasını katma imkânımız var ve biz ulaştığımız zaman nimetinin bu yönde kullanılması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu yıl ekranlardan düzenleyeceğimiz Fetih Buluşmasının “Yeni Bir Dünya’nın kurulmasına ve 7 Milyar insanlık âleminin saadetine vesile olması inancıyla programımıza 7’den 70’e, Edirne’den Kars’a, Avrupa’dan Afrika’ya, Balkanlardan Amerika’ya aynı duyguyu paylaşan herkesi davet ediyoruz. Tüm halkımız mekkeninfethi.com adresinde programımızın detaylarıyla ilgili bilgi sahibi olabilir ve isimlerine özel hazırladığımız online davetiye ’ye ulaşabilirler. 31 Aralık Perşembe gününün akşamı tüm halkımızı ailesiyle beraber ekranlarının başına davet ediyor ve bu Fetih coşkusunun evlerimizden tüm insanlığa yayılmasını temenni ediyoruz. Programımız TV5 ekranlarından ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanacaktır”
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Antalya Şube Başkanı Hakan Ülgen, Mekke'nin fethi kutlamasının pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirileceğini belirterek, 31 Aralık Perşembe gününün akşamı tüm Antalyalı aileleriyle birlikte ekran başına davet etti.

Şube Başkanı Ülgen, Mekke’nin Fethinin yıldönümünde yapılacak etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulundu. İinsanlık aleminin sıkıntılı bir süreçten geçtiğine değinen Ülgen; fethin, zulüm düzeninden adil düzene geçme çabası olduğunun altını çizdi. Fetih ruhunu diri tutmanın önemine de vurgu yapan Ülgen, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Miladi takvimle 2020 yılını birkaç gün sonra geride bırakacağız ancak unutmamamız gereken olaylar var.
 
Biz birbiri ardına gelen gündüz ve gecelerin her insan için iyiden, doğrudan, faydalıdan, haktan ve adaletten yana olmak için bir imkân olduğuna inanıyoruz. Yine biz iki günü birbirine eşit olanın ziyanda olduğuna da inanıyoruz.
 
Her yeni gün yaptığımız iyiliklere, güzelliklere, faydalı ve doğru işlere daha fazlasını katma imkânımız var ve biz ulaştığımız zaman nimetinin bu yönde kullanılması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu yıl ekranlardan düzenleyeceğimiz Fetih Buluşmasının “Yeni Bir Dünya’nın kurulmasına ve 7 Milyar insanlık âleminin saadetine vesile olması inancıyla programımıza 7’den 70’e, Edirne’den Kars’a, Avrupa’dan Afrika’ya, Balkanlardan Amerika’ya aynı duyguyu paylaşan herkesi davet ediyoruz. Tüm halkımız mekkeninfethi.com adresinde programımızın detaylarıyla ilgili bilgi sahibi olabilir ve isimlerine özel hazırladığımız online davetiye ’ye ulaşabilirler. 31 Aralık Perşembe gününün akşamı tüm halkımızı ailesiyle beraber ekranlarının başına davet ediyor ve bu Fetih coşkusunun evlerimizden tüm insanlığa yayılmasını temenni ediyoruz. Programımız TV5 ekranlarından ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanacaktır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.