AKP'Lİ ESKİ VEKİL HAKKINDA SAHTECİLİK İDDİASI

ASAYİŞ 30.04.2021 - 23:06, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3062+ kez okundu.
 

AKP'Lİ ESKİ VEKİL HAKKINDA SAHTECİLİK İDDİASI

Ak Parti eski Çanakkale Milletvekili İBRAHİM KÖŞDERE' hakkında çok ağır yeni iddialar ortaya atıldı.

AKP'li eski vekil hakkında ortaya atılan evrakta sahtecilik iddiası gündeme gelirken Alanya Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi....  Köşdere  hakkında Alanya  cumhuriyet Başsavcılığı'na  Resmi belgede sahtecilik, Kamu Kurumunu aracı kılarak dolandırıcılık suçundan bir alacaklısı  tarafından   suç  duyurusunda  bulunulduğu  iddia ediliyor. Daha  önce de  hakkında  çok  sayıda   dolandırıcılık  iddiası  bulunan ve AK Parti Milletvekilliği  döneminde, TBMM ve  Alanya  Cumhuriyet  başsavcılığı tarafından  hakkında resmi evrakta  sahtecilik  ve  yediemine  süistimal  suçlarından 2  kez  fezleke  gönderilen,  Köşdere'nin  en  son  yaptığı  dolandırıcılık olayı şeytanın  bile   aklına  gelmeyecek  cinsten, İbrahim  Köşdere'nin   Alanya'da borçlu  olduğu  bir  dosyaya gerçek teminat mektubu yerine  sahte renkli fotokopi  teminat  mektubu  koyduğu ve   resmi  makamları kandırarak  çıkar  sağladığı iddia edildi. konu ile  ilgili  olarak Alanya baş  savcılığına  yapılan  müracaatta şüphelinin  cezalandırılmasını ve  hakkında  kamu  davası  açılması  talep  edildi..   konu  ile  ilgili  olarak   Alanya icra müdürlüğü karar ve işlemleri, icra müdürlüğü ile banka arasında yapılan yazışmaların tüm  örneklerinin elde   mevcut olduğu  öğrenildi.. daha  öncede  bir  başka  dosyada yine önceki  Alanya  icra  müdürlüğüne teslim ettiği teminat  mektubunu   devletin  kasasından  aldırdığı anlaşılan  Köşdere  ilgili  olarak  tüm deliller ve inceleme aşamasında  her  şeyin  ortaya  çıkacağı  belirtildi. öte  yandan, Köşdere'nin  avukatının da bu  sebeple suç  duyusunda  bulunarak  avukatlığından ise   istifa ettiği  öğrenildi.    
Ak Parti eski Çanakkale Milletvekili İBRAHİM KÖŞDERE' hakkında çok ağır yeni iddialar ortaya atıldı.

AKP'li eski vekil hakkında ortaya atılan evrakta sahtecilik iddiası gündeme gelirken Alanya Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.... 

Köşdere  hakkında Alanya  cumhuriyet Başsavcılığı'na  Resmi belgede sahtecilik, Kamu Kurumunu aracı kılarak dolandırıcılık suçundan bir alacaklısı  tarafından   suç  duyurusunda  bulunulduğu  iddia ediliyor.

Daha  önce de  hakkında  çok  sayıda   dolandırıcılık  iddiası  bulunan ve AK Parti Milletvekilliği  döneminde, TBMM ve  Alanya  Cumhuriyet  başsavcılığı tarafından  hakkında resmi evrakta  sahtecilik  ve  yediemine  süistimal  suçlarından 2  kez  fezleke  gönderilen,  Köşdere'nin  en  son  yaptığı  dolandırıcılık olayı şeytanın  bile   aklına  gelmeyecek  cinsten, İbrahim  Köşdere'nin   Alanya'da borçlu  olduğu  bir  dosyaya gerçek teminat mektubu yerine  sahte renkli fotokopi  teminat  mektubu  koyduğu ve   resmi  makamları kandırarak  çıkar  sağladığı iddia edildi.

konu ile  ilgili  olarak Alanya baş  savcılığına  yapılan  müracaatta şüphelinin  cezalandırılmasını ve  hakkında  kamu  davası  açılması  talep  edildi..  

konu  ile  ilgili  olarak   Alanya icra müdürlüğü karar ve işlemleri, icra müdürlüğü ile banka arasında yapılan yazışmaların tüm  örneklerinin elde   mevcut olduğu  öğrenildi.. daha  öncede  bir  başka  dosyada yine önceki  Alanya  icra  müdürlüğüne teslim ettiği teminat  mektubunu   devletin  kasasından  aldırdığı anlaşılan  Köşdere  ilgili  olarak  tüm deliller ve inceleme aşamasında  her  şeyin  ortaya  çıkacağı  belirtildi. öte  yandan, Köşdere'nin  avukatının da bu  sebeple suç  duyusunda  bulunarak  avukatlığından ise   istifa ettiği  öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.