AKP'DE MEKANCI OLAYI PATLAK VERDİ

ASAYİŞ 12.04.2022 - 17:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2755+ kez okundu.
 

AKP'DE MEKANCI OLAYI PATLAK VERDİ

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de gündem olan PUDRA ŞEKERİ olayından sonra, şimdi de Antalya’da MEKANCI olayı gündem oldu. Edinilen bilgiye göre, yasadışı MEKANCILIK yaptığı tespit edilen o isme yasal işlem uygulandığı fakat, mekan sahibinin siyasi nüfusunu kullanarak yapılan yasal işleme muhalefet ettiği öğrenildi.

AKP'de Pudra Şekeri olayından sonra şimdi de Mekancı olayı patlak verdi... Kanun nizam tanımıyorlar... Mühürlü Mekan çatır çatır işliyor... Hesap sorabilen yok...   ANTALYA AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Evin Bayraktar AĞAOĞLU’nun Antalya Lara bölgesinde işletmecisi olduğu Mekan geçtiğimiz hafta Muratpaşa Belediyesi tarafından mühürlendi. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarları değerlendiren Muratpaşa belediyesi zabıta ekipleri yaptıkları denetim sonucu, yasadışı işlem tespit  ederek 15 gün süre ile Evin Bayraktar AĞAOĞLU’na ait mekanı mühürledi. AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi olan Evin Bayraktar AĞAOĞLU, Antalya kamuoyunun yakından tanıdığı  Antalya Kahveciler Odası ve Türkiye Kahveciler Federasyonu başkanı  Murat AĞAOĞLU’nun da eşi olarak biliniyor. KANUN KURAL TANIMIYORLAR AĞAOĞLU tarafından lara bölgesinde işletmeciliğini yaptığı MEKAN’IN Muratpaşa belediyesi zabıta ekipleri tarafından yasal işlem yapılarak kapısı mühürlenmesine rağmen, hala çalışmaya devam ettiği bildirildi. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarlara  emniyet tarafından herhangi bir işlem yapılmadığı, çalışmaya arka kapıdan giriş yapılarak devam edildiği  öğrenildi. AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Evin Bayraktar AĞAOĞLU’nun, belediye tarafından mühürlenen işyerinin  kapısında  bulunan mührün üzerini çiçekle kapatarak kanunsuz çalışmaya devam etmesi skandal olarak değerlendirildi. SEÇİMİ ZORLA KAZANMIŞTI 2005 yılından bu yana Türkiye Kahveciler Federasyonu Başkanı ve 1999 yılından bu yana Antalya Kahveciler Odası Başkanlığı görevini yürüten Murat Ağaoğlu Genel kurulda oda başkanlığına tekrar aday olurken, karşısına rakip olarak  Aşur Boydak çıkmıştı. Seçimden önce Kıbrıs’ta kampa giren Murat Ağaoğlu,  599 oy kullanılan seçimlerde  327 oy alarak yeniden başkan seçilirken Boydak ise 272 oy almıştı.
Geçtiğimiz yıl Türkiye’de gündem olan PUDRA ŞEKERİ olayından sonra, şimdi de Antalya’da MEKANCI olayı gündem oldu. Edinilen bilgiye göre, yasadışı MEKANCILIK yaptığı tespit edilen o isme yasal işlem uygulandığı fakat, mekan sahibinin siyasi nüfusunu kullanarak yapılan yasal işleme muhalefet ettiği öğrenildi.

AKP'de Pudra Şekeri olayından sonra şimdi de Mekancı olayı patlak verdi... Kanun nizam tanımıyorlar... Mühürlü Mekan çatır çatır işliyor... Hesap sorabilen yok...  

ANTALYA AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Evin Bayraktar AĞAOĞLU’nun Antalya Lara bölgesinde işletmecisi olduğu Mekan geçtiğimiz hafta Muratpaşa Belediyesi tarafından mühürlendi. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarları değerlendiren Muratpaşa belediyesi zabıta ekipleri yaptıkları denetim sonucu, yasadışı işlem tespit  ederek 15 gün süre ile Evin Bayraktar AĞAOĞLU’na ait mekanı mühürledi. AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi olan Evin Bayraktar AĞAOĞLU, Antalya kamuoyunun yakından tanıdığı  Antalya Kahveciler Odası ve Türkiye Kahveciler Federasyonu başkanı  Murat AĞAOĞLU’nun da eşi olarak biliniyor.

KANUN KURAL TANIMIYORLAR

AĞAOĞLU tarafından lara bölgesinde işletmeciliğini yaptığı MEKAN’IN Muratpaşa belediyesi zabıta ekipleri tarafından yasal işlem yapılarak kapısı mühürlenmesine rağmen, hala çalışmaya devam ettiği bildirildi. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarlara  emniyet tarafından herhangi bir işlem yapılmadığı, çalışmaya arka kapıdan giriş yapılarak devam edildiği  öğrenildi. AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Evin Bayraktar AĞAOĞLU’nun, belediye tarafından mühürlenen işyerinin  kapısında  bulunan mührün üzerini çiçekle kapatarak kanunsuz çalışmaya devam etmesi skandal olarak değerlendirildi.

SEÇİMİ ZORLA KAZANMIŞTI

2005 yılından bu yana Türkiye Kahveciler Federasyonu Başkanı ve 1999 yılından bu yana Antalya Kahveciler Odası Başkanlığı görevini yürüten Murat Ağaoğlu Genel kurulda oda başkanlığına tekrar aday olurken, karşısına rakip olarak  Aşur Boydak çıkmıştı. Seçimden önce Kıbrıs’ta kampa giren Murat Ağaoğlu,  599 oy kullanılan seçimlerde  327 oy alarak yeniden başkan seçilirken Boydak ise 272 oy almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.