ALANYASPOR 0-0 FENERBAHÇE

SPOR 29.04.2021 - 22:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1614+ kez okundu.
 

ALANYASPOR 0-0 FENERBAHÇE

Spor Toto Süper Lig’in 38.haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi ve sarı lacivertliler şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Ligde 3 maç sonra puan kaybeden Fenerbahçe'nin lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkı 5'e yükseldi.

Fenerbahçe, Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan karşılaşmada Alanyaspor’a konuk oldu. Karşılaşma 0-0 sona erdi. Sarı-lacivertliler bu sonuçla şampiyonluk yarışında yara alırken, lider Beşiktaş'la arasındaki puan farkı 5'e çıktı. Alanyaspor ise puanını 57'ye yükseltti. GÖKHAN GÖNÜL 8 YIL SONRA KIZARDI Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan Gönül, Alanyaspor deplasmanında 43. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sarı-lacivertli oyuncu, 8 yıl sonra kırmızı kart gördü. Oyundan atılan Gökhan Gönül, 8 yıl sonra kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Tecrübeli futbolcu, en son Ocak 2013’te oynanan Fenerbahçe - Elazığspor maçında kırmızı kart görmüştü. Ligde gelecek hafta Fenerbahçe - Erzurumspor, Kasımpaşa - Alanya maçları oynanacak. STAT: Bahçeşehir Okulları HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Olguncan, Abdullah Bora Özkara AYTEMİZ ALANYASPOR: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Siopis, Berkan (Dk. 71 Efkan), Efecan (Dk. 81 Damian), Salih (Dk. 86 Umut), Davidson (Dk. 86 Tayfur), Mustafa (Dk. 80 Adam) FENERBAHÇE: Harun, Gökhan, Serdar, Atilla, Caner (Dk. 90+2 Novak), Ozan, Sosa, Mert Hakan (Dk. 46. Gustavo), Mesut Özil (Dk.64 Osai Samuel), Pelkas (Dk. 80 Sinan), Valencia (Dk. 90+2 Marcel Tisserand) SARI KARTLAR:  Tzavellas, Berkay, Efkan (Aytemiz Alanyaspor) KIRMIZI KART: Dk.43 Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Spor Toto Süper Lig’in 38.haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi ve sarı lacivertliler şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Ligde 3 maç sonra puan kaybeden Fenerbahçe'nin lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkı 5'e yükseldi.

Fenerbahçe, Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan karşılaşmada Alanyaspor’a konuk oldu. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Sarı-lacivertliler bu sonuçla şampiyonluk yarışında yara alırken, lider Beşiktaş'la arasındaki puan farkı 5'e çıktı. Alanyaspor ise puanını 57'ye yükseltti.

GÖKHAN GÖNÜL 8 YIL SONRA KIZARDI

Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan Gönül, Alanyaspor deplasmanında 43. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sarı-lacivertli oyuncu, 8 yıl sonra kırmızı kart gördü. Oyundan atılan Gökhan Gönül, 8 yıl sonra kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Tecrübeli futbolcu, en son Ocak 2013’te oynanan Fenerbahçe - Elazığspor maçında kırmızı kart görmüştü.

Ligde gelecek hafta Fenerbahçe - Erzurumspor, Kasımpaşa - Alanya maçları oynanacak.

STAT: Bahçeşehir Okulları

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Olguncan, Abdullah Bora Özkara

AYTEMİZ ALANYASPOR: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Siopis, Berkan (Dk. 71 Efkan), Efecan (Dk. 81 Damian), Salih (Dk. 86 Umut), Davidson (Dk. 86 Tayfur), Mustafa (Dk. 80 Adam)

FENERBAHÇE: Harun, Gökhan, Serdar, Atilla, Caner (Dk. 90+2 Novak), Ozan, Sosa, Mert Hakan (Dk. 46. Gustavo), Mesut Özil (Dk.64 Osai Samuel), Pelkas (Dk. 80 Sinan), Valencia (Dk. 90+2 Marcel Tisserand)

SARI KARTLAR:  Tzavellas, Berkay, Efkan (Aytemiz Alanyaspor)

KIRMIZI KART: Dk.43 Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.