Ali Özbey’in kavşak feryadı

ASAYİŞ 05.05.2020 - 18:54, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2702+ kez okundu.
 

Ali Özbey’in kavşak feryadı

İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey, Döşemealtı-Burdur karayolu polis noktası karşısındaki kavşakta sürekli kaza olduğunu söyledi. Başkan Özbey, gereksiz üst geçitleri yaparken rant için bazı noktaların es geçildiğine dikkat çekti.

Döşemealtı’nda son zamanlarda meydana gelen trafik kazalar ve alınmayan önlemlere dikkat çeken Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey, birilerine rant sağlamak için bazı bölgelerin es geçildiğini öne sürdü. Döşemaaltı – Burdur Karayolu polis noktası karşısındaki Selimiye, Aşıoba, Dereli, Kevşirler, ekşili, Camili, Killik, Ahırtaş, Karaveliler, Ilıca, Kovanlık, Karataş, Bıyıklı köylerinin giriş ve çıkış noktalarına kontrollü kavşağın ısrarla yapılmadığını hatırlatan Başkan Özbey, ‘Bugün ölümlü bir kaza oldu. Bu kazalar ilk defa olmuyor.  Bugün sana, yarın bana. Gereksiz bir sürü üst geçiş yapılmasına rağmen bu kavşağı birilerinin rantı için es geçtiler. Yol yapmakla olmuyor bu işler. Ahkam kesmekle koltuklara oturarak köyle Memet amcanın canına mal oluyorsunuz. İvedilikle acil kontrollü kavşak ve üst geçit yapılmalıdır” diye konuştu. İşte Ali Özbey’in Facebook paylaşımı: Döşemealtı burdur karayolu polis kontrol noktası karşısı Selimiye aşıoba dereli kevşirler ekşili camili killik ahırtaş kareveliler ılıca kovanlık karataş bıyıklı köylerimizin giriş ve cıkış kavşağı yine bu gün ölümlü bir kaza oldu bu bir iki üç beş değil bu gün sana yarın bana gereksiz bir sürü üst geciş yapılmasına ragmen bu kavşagı birilerinin rant’ için es gecdiler.Yol yapmakla olmuyor bu işler. Ahkam kesmekle koltuklara oturarak köylü memet amcanın canına mal oluyorsunuz.İvedilikle acil kontrollü kavşak veya üst gecit yapılmasına.   Mehmet AKYOL
İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey, Döşemealtı-Burdur karayolu polis noktası karşısındaki kavşakta sürekli kaza olduğunu söyledi. Başkan Özbey, gereksiz üst geçitleri yaparken rant için bazı noktaların es geçildiğine dikkat çekti.

Döşemealtı’nda son zamanlarda meydana gelen trafik kazalar ve alınmayan önlemlere dikkat çeken Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey, birilerine rant sağlamak için bazı bölgelerin es geçildiğini öne sürdü. Döşemaaltı – Burdur Karayolu polis noktası karşısındaki Selimiye, Aşıoba, Dereli, Kevşirler, ekşili, Camili, Killik, Ahırtaş, Karaveliler, Ilıca, Kovanlık, Karataş, Bıyıklı köylerinin giriş ve çıkış noktalarına kontrollü kavşağın ısrarla yapılmadığını hatırlatan Başkan Özbey, ‘Bugün ölümlü bir kaza oldu. Bu kazalar ilk defa olmuyor.  Bugün sana, yarın bana. Gereksiz bir sürü üst geçiş yapılmasına rağmen bu kavşağı birilerinin rantı için es geçtiler. Yol yapmakla olmuyor bu işler. Ahkam kesmekle koltuklara oturarak köyle Memet amcanın canına mal oluyorsunuz. İvedilikle acil kontrollü kavşak ve üst geçit yapılmalıdır” diye konuştu.

İşte Ali Özbey’in Facebook paylaşımı:

Döşemealtı burdur karayolu polis kontrol noktası karşısı Selimiye aşıoba dereli kevşirler ekşili camili killik ahırtaş kareveliler ılıca kovanlık karataş bıyıklı köylerimizin giriş ve cıkış kavşağı yine bu gün ölümlü bir kaza oldu bu bir iki üç beş değil bu gün sana yarın bana gereksiz bir sürü üst geciş yapılmasına ragmen bu kavşagı birilerinin rant’ için es gecdiler.Yol yapmakla olmuyor bu işler. Ahkam kesmekle koltuklara oturarak köylü memet amcanın canına mal oluyorsunuz.İvedilikle acil kontrollü kavşak veya üst gecit yapılmasına.

 

Mehmet AKYOL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.