ANTALYA'DA ODA BAŞKANI POLİSTEN NEDEN KAÇIYOR?

ASAYİŞ 11.05.2020 - 23:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2063+ kez okundu.
 

ANTALYA'DA ODA BAŞKANI POLİSTEN NEDEN KAÇIYOR?

Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir hakkında polis tarafından arandığı ve yerinde bulunamadığı yönünde iddialar konuşuluyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında başkanı olduğu odaya ait resmi araç ile kaza yaptığı ve aşırı alkollü olduğu için olay yerinden kaçtığı iddia edilen Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir’in ifadesine başvuran polis tarafından ulaşılamadığı konuşulurken, başkan Yasin Tekdemir’in ise polisten neden kaçtığı hakkında farklı söylentiler var. Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir’in kaza gecesi resmi araçta üç bayan’ın bulunduğu ve aşırı alkolü olduğu iddia edilirken, olay yerinden kaçtığı ve kazayı da daha sonra şoförünün üstlendiği iddia ediliyor. Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı inceleme sonucunda mobese kameralarına yansıyan görüntüler sonrası ve CİMER üzerinden yapılan şikayetler sonrası yapılan araştırmalar sonrasında ifadesine başvurulmak üzere polis tarafından aranan Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir’e ulaşılamadığı bilgisi geldi. Antalya Lokantacılar Odası Başkanı Yasin Tekdemir’e kamuoyu adına soruyoruz… İddia edilen kazayı siz mi yaptınız ? Odaya ait resmi araçta 3 bayan’ın olduğu doğru mu ? Kaza gecesi aşırı alkollü olduğunuz için olay yerinden kaçtığınız iddia ediliyor, Şoförünüzün suçu üstlendiği sizin ise Polis tarafından arandığınız yönündeki söylentiler gerçeği yansıtıyor mu ?      
Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir hakkında polis tarafından arandığı ve yerinde bulunamadığı yönünde iddialar konuşuluyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında başkanı olduğu odaya ait resmi araç ile kaza yaptığı ve aşırı alkollü olduğu için olay yerinden kaçtığı iddia edilen Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir’in ifadesine başvuran polis tarafından ulaşılamadığı konuşulurken, başkan Yasin Tekdemir’in ise polisten neden kaçtığı hakkında farklı söylentiler var.

Antalya Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir’in kaza gecesi resmi araçta üç bayan’ın bulunduğu ve aşırı alkolü olduğu iddia edilirken, olay yerinden kaçtığı ve kazayı da daha sonra şoförünün üstlendiği iddia ediliyor. Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı inceleme sonucunda mobese kameralarına yansıyan görüntüler sonrası ve CİMER üzerinden yapılan şikayetler sonrası yapılan araştırmalar sonrasında ifadesine başvurulmak üzere polis tarafından aranan Lokantacılar Odası başkanı Yasin Tekdemir’e ulaşılamadığı bilgisi geldi.

Antalya Lokantacılar Odası Başkanı Yasin Tekdemir’e kamuoyu adına soruyoruz…

İddia edilen kazayı siz mi yaptınız ?

Odaya ait resmi araçta 3 bayan’ın olduğu doğru mu ?

Kaza gecesi aşırı alkollü olduğunuz için olay yerinden kaçtığınız iddia ediliyor,

Şoförünüzün suçu üstlendiği sizin ise Polis tarafından arandığınız yönündeki söylentiler gerçeği yansıtıyor mu ?

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.