ANTALYASPOR TUR ATLADI...

SPOR 18.01.2024 - 20:04, Güncelleme: 18.01.2024 - 21:22 1305+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR TUR ATLADI...

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Pendikspor'u Corendon Airlines Park'ta 2-1 yenen Antalyaspor tur atladı...

Karşılaşmanın 32. dakikadasında Umut Nayir, Pendikspor ile ilk maçında golünü atarak takımını öne geçirdi. İkinci yarıya etkili başlayan Antalyaspor, 49. dakikada Ufuk Akyol'un attığı golle skora dengeyi getirdi. Karşılaşmada son sözü Antalyaspor söyledi. Dakika 58'de topu ağlara gönderen Sander van de Streek, takımına galibiyeti getirdi. Bu skorla birlikte Antalyaspor bir üst tura çıkan ekip oldu. Pendikspor ise kupaya veda etti.  
Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Pendikspor'u Corendon Airlines Park'ta 2-1 yenen Antalyaspor tur atladı...
Karşılaşmanın 32. dakikadasında Umut Nayir, Pendikspor ile ilk maçında golünü atarak takımını öne geçirdi. İkinci yarıya etkili başlayan Antalyaspor, 49. dakikada Ufuk Akyol'un attığı golle skora dengeyi getirdi. Karşılaşmada son sözü Antalyaspor söyledi. Dakika 58'de topu ağlara gönderen Sander van de Streek, takımına galibiyeti getirdi.
Bu skorla birlikte Antalyaspor bir üst tura çıkan ekip oldu. Pendikspor ise kupaya veda etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.