ATIK LASTİKLER GERİ DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

SAĞLIK 17.03.2020 - 17:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2434+ kez okundu.
 

ATIK LASTİKLER GERİ DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de son bir hafta içerisinde 2 ton lastik topladı. Lastikler tekrar ekonomiye kazandırılması için geri dönüşüm tesislerine gönderildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi çevre dostu çalışmalarını sürdürüyor. Doğaya ve çevreye saygılı belediyecilik anlayışı ile özellikle atıkların geri dönüşümü konusunda titiz bir çalışma yürütülüyor. Bu kapsamda Finike Hizmet Birimi, kirlilikle mücadele, atıkların geri dönüşümü ve doğal kaynakların korunması amacı ile son bir hafta içerisinde yaklaşık 2 ton atık lastik topladı. Ekipler, ömrünü tamamlanmış ve kirlilik oluşturan lastiklerin tümünü ekonomiye kazandırmak için geri dönüşüm tesislerine gönderdi. Bu çevreci çalışmayla aynı zamanda sinekle mücadelede larva oluşumunu engellenmesi de amaçlıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de son bir hafta içerisinde 2 ton lastik topladı. Lastikler tekrar ekonomiye kazandırılması için geri dönüşüm tesislerine gönderildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi çevre dostu çalışmalarını sürdürüyor. Doğaya ve çevreye saygılı belediyecilik anlayışı ile özellikle atıkların geri dönüşümü konusunda titiz bir çalışma yürütülüyor. Bu kapsamda Finike Hizmet Birimi, kirlilikle mücadele, atıkların geri dönüşümü ve doğal kaynakların korunması amacı ile son bir hafta içerisinde yaklaşık 2 ton atık lastik topladı.

Ekipler, ömrünü tamamlanmış ve kirlilik oluşturan lastiklerin tümünü ekonomiye kazandırmak için geri dönüşüm tesislerine gönderdi. Bu çevreci çalışmayla aynı zamanda sinekle mücadelede larva oluşumunu engellenmesi de amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.