Atatürk Devlet Hastanesi'nin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü kim olacak?

DÜNYA 22.09.2024 - 21:28, Güncelleme: 22.09.2024 - 22:18 147 kez okundu.
 

Atatürk Devlet Hastanesi'nin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü kim olacak?

Antalya Muratpaşa Atatürk Devlet Hastanesinin talihsizlikleri hiç bitmiyor.

Kulis Haber:   Ha kapandı ha kapanacak derken Atatürk Devlet Hastanesinin yeni açılan Antalya Şehir Hastanesine tüm personelleriyle beraber devir edileceği ve taşınacağı duyumları, bu duyumların gerçek olduğunun ortaya çıkması, taşınma kararı sonrası hastanenin bir dönem Şehir Hastanesine belli sayıda personelle beraber kısmen taşınması, taşınma kararının toplumda infial yaratması üzerine taşınma ile ilgili apar topar geri adım atılması, sonrasında ise Şehir Hastanesine taşınan bir kısım Atatürk Devlet Hastanesi personelinin çeşitli gerekçeler ile yeni hastanede çalışmak istememesi, hatta bazı çalışanların emekliliği düşünmeye başlaması, sağlık çalışanlarının çeşitli sorunları… Ne var ki bu sorunların hiçbirisi bitmedi. Bitmek bir yana; daha da arttı... Hastanede son yaşanan gelişme ise kalan personeli isyan ettirdi. Hali hazırda uzun süre sağlık çalışanlarının huzurla çalıştıkları Atatürk Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İlknur Alp hanımefendi geçtiğimiz günlerde Döşemealtı Devlet Hastanesine kurucu müdür olarak görevlendirildi. İddiaya göre İlknur Hanım; Sağlık Müdürlüğü ile sözleşmesini yenileyerek Döşemealtı Devlet Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak kalmış. Peki koskoca Atatürk Devlet Hastanesinin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü kim olacak? Burada bir süredir büyük bir boşluk var Antalya İl Sağlık Müdürlüğünde ve AKP kulislerinde dolaşan bir kaç isim basına sızdı. Ancak bu isimlerden bir tanesi var ki en çok telaffuz edilen isim olarak göze çarpıyor. Daha öncesinde Şehir Hastanesinin kurucu müdürü olarak görevlendirilen, hastanenin açılışına kadar her şeyiyle ilgilenen ve sonrasında Ankara'da yapılan güvenlik soruşturmasından geçemediği gerekçesiyle; her şeyini hazırladığı hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne atanamadığı iddia edilen hemşire Aysel Motor’un ismi kulislerde ilk sıralarda yer alıyor. Eğer bu vahim iddia doğruysa; kısa süre önce, Mayıs ayında, güvenlik soruşturmasından geçemeyen bir isim, bu aylarda güvenlik soruşturmasından geçebilecek mi? Neye göre veya nasıl geçecek? 3-5 ay sonrasında, yeni bir güvenlik soruşturmasından geçebilmesi için ne değişmiş olabilir? Bekleyip göreceğiz. Atatürk Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Eski Müdürü  İlknur ALP
Antalya Muratpaşa Atatürk Devlet Hastanesinin talihsizlikleri hiç bitmiyor.
Kulis Haber:
 
Ha kapandı ha kapanacak derken Atatürk Devlet Hastanesinin yeni açılan Antalya Şehir Hastanesine tüm personelleriyle beraber devir edileceği ve taşınacağı duyumları, bu duyumların gerçek olduğunun ortaya çıkması, taşınma kararı sonrası hastanenin bir dönem Şehir Hastanesine belli sayıda personelle beraber kısmen taşınması, taşınma kararının toplumda infial yaratması üzerine taşınma ile ilgili apar topar geri adım atılması, sonrasında ise Şehir Hastanesine taşınan bir kısım Atatürk Devlet Hastanesi personelinin çeşitli gerekçeler ile yeni hastanede çalışmak istememesi, hatta bazı çalışanların emekliliği düşünmeye başlaması, sağlık çalışanlarının çeşitli sorunları…
Ne var ki bu sorunların hiçbirisi bitmedi.
Bitmek bir yana; daha da arttı...
Hastanede son yaşanan gelişme ise kalan personeli isyan ettirdi.
Hali hazırda uzun süre sağlık çalışanlarının huzurla çalıştıkları Atatürk Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İlknur Alp hanımefendi geçtiğimiz günlerde Döşemealtı Devlet Hastanesine kurucu müdür olarak görevlendirildi. İddiaya göre İlknur Hanım; Sağlık Müdürlüğü ile sözleşmesini yenileyerek Döşemealtı Devlet Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak kalmış.
Peki koskoca Atatürk Devlet Hastanesinin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü kim olacak?
Burada bir süredir büyük bir boşluk var
Antalya İl Sağlık Müdürlüğünde ve AKP kulislerinde dolaşan bir kaç isim basına sızdı. Ancak bu isimlerden bir tanesi var ki en çok telaffuz edilen isim olarak göze çarpıyor.
Daha öncesinde Şehir Hastanesinin kurucu müdürü olarak görevlendirilen, hastanenin açılışına kadar her şeyiyle ilgilenen ve sonrasında Ankara'da yapılan güvenlik soruşturmasından geçemediği gerekçesiyle; her şeyini hazırladığı hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne atanamadığı iddia edilen hemşire Aysel Motor’un ismi kulislerde ilk sıralarda yer alıyor.
Eğer bu vahim iddia doğruysa; kısa süre önce, Mayıs ayında, güvenlik soruşturmasından geçemeyen bir isim, bu aylarda güvenlik soruşturmasından geçebilecek mi? Neye göre veya nasıl geçecek? 3-5 ay sonrasında, yeni bir güvenlik soruşturmasından geçebilmesi için ne değişmiş olabilir? Bekleyip göreceğiz.
Atatürk Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Eski Müdürü 
İlknur ALP
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.