BAKANLIK KIRBIYIK’I YALANLADI

SAĞLIK 13.11.2020 - 13:23, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1139+ kez okundu.
 

BAKANLIK KIRBIYIK’I YALANLADI

"Önce Devlet" dedi. Sağlık Bakanlığına 700 bin lire dezenfektan bağışladım diyerek kanal kanal dolaşıp şov yaptı. Sağlık Bakanlığı ise "böyle bir bağış yapılmamıştır" açıklaması yaparak KIRBIYIK HOLDİNG'in sahibi Şahin Kırbıyık'ı yalanladı...

BAKANLIĞIN KARA LİSTESİNDE Pandemi döneminde Sağlık Bakanlığına 700 bin litre dezenfektan bağışladığını  açıklayan Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu başkanı Şahin Kırbıyık’ı Sağlık Bakanlığı yalanladı.  Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Televizyonlarda "hayırsever iş adamından bakanlığa örnek bağış” başlığı ile yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı  belirtildi. Mayıs ayında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerine toplatma kararı çıkartılan Kırbıyık Holding, aynı zamanda yapılan açıklamada tağşiş listesinde de yer alması soru işaretlerine neden olmuştu.    HABERLER FOS ÇIKTI Antalya'da dezenfektan fabrikası bulunan iş adamı Şahin Kırbıyık, Nisan ayında yapmış olduğu açıklamada korona virüsle mücadele kapsamında devlete 700 bin litre dezenfektan bağışı yaptığını açıklamıştı. Yerel ve ulusal basında anahaber bültenlerine taşınan bağış haberini Sağlık Bakanlığı yetkilileri yalanladı.   SAĞLIK BAKANLIĞI YALANLADI ‘Önce devlet’ dedi, 700 bin litre dezenfektan bağışladı. Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, korona virüsle mücadele için devlete 700 bin litre dezenfektan bağışı yaptı, spotuyla verilen son dakika haberlerini araştıran gazeteteci Hakan Çırak ise, bilgi edinme kapsamında CİMER’e yapmış olduğu yazışma sonucunda Kırbıyık Holding sahibi Şahin Kırbıyık’ı Sağlık Bakanlığı yalanladı.   SayınYetkili başlığı ile yapılan açıklamada, “Pandemi sürecinin başlarında malzeme alımları, denetimleri ve ticari faaliyetler Bakanlığımız bünyesinde USHAŞ tarafından yapılmıştır.  Konu ile ilgili resmi yazı ile USHAŞ biriminin görüşüne başvurulmuştur. USHAŞ’ın Kırbıyık Aş.’den hiçbir hibe almadığı ve bahse konu şirketle herhangi bir ticari faaliyette bulunulmadığı belirtilmektedir.” Denildi.
"Önce Devlet" dedi. Sağlık Bakanlığına 700 bin lire dezenfektan bağışladım diyerek kanal kanal dolaşıp şov yaptı. Sağlık Bakanlığı ise "böyle bir bağış yapılmamıştır" açıklaması yaparak KIRBIYIK HOLDİNG'in sahibi Şahin Kırbıyık'ı yalanladı...

BAKANLIĞIN KARA LİSTESİNDE

Pandemi döneminde Sağlık Bakanlığına 700 bin litre dezenfektan bağışladığını  açıklayan Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu başkanı Şahin Kırbıyık’ı Sağlık Bakanlığı yalanladı.  Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Televizyonlarda "hayırsever iş adamından bakanlığa örnek bağış” başlığı ile yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı  belirtildi. Mayıs ayında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerine toplatma kararı çıkartılan Kırbıyık Holding, aynı zamanda yapılan açıklamada tağşiş listesinde de yer alması soru işaretlerine neden olmuştu. 

 

HABERLER FOS ÇIKTI

Antalya'da dezenfektan fabrikası bulunan iş adamı Şahin Kırbıyık, Nisan ayında yapmış olduğu açıklamada korona virüsle mücadele kapsamında devlete 700 bin litre dezenfektan bağışı yaptığını açıklamıştı. Yerel ve ulusal basında anahaber bültenlerine taşınan bağış haberini Sağlık Bakanlığı yetkilileri yalanladı.

 

SAĞLIK BAKANLIĞI YALANLADI

‘Önce devlet’ dedi, 700 bin litre dezenfektan bağışladı. Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, korona virüsle mücadele için devlete 700 bin litre dezenfektan bağışı yaptı, spotuyla verilen son dakika haberlerini araştıran gazeteteci Hakan Çırak ise, bilgi edinme kapsamında CİMER’e yapmış olduğu yazışma sonucunda Kırbıyık Holding sahibi Şahin Kırbıyık’ı Sağlık Bakanlığı yalanladı.  

SayınYetkili başlığı ile yapılan açıklamada,

“Pandemi sürecinin başlarında malzeme alımları, denetimleri ve ticari faaliyetler Bakanlığımız bünyesinde USHAŞ tarafından yapılmıştır.  Konu ile ilgili resmi yazı ile USHAŞ biriminin görüşüne başvurulmuştur. USHAŞ’ın Kırbıyık Aş.’den hiçbir hibe almadığı ve bahse konu şirketle herhangi bir ticari faaliyette bulunulmadığı belirtilmektedir.” Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.