BAŞKAN YÜCEL'İ EŞİ ZİYARET ETTİ

SAĞLIK 24.08.2020 - 22:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2702+ kez okundu.
 

BAŞKAN YÜCEL'İ EŞİ ZİYARET ETTİ

Hastanede bir süredir tedavisi devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den sağlık durumuna ilişkin iyi olduğu konusunda eşi Yıldız Yücel açıklamada bulundu.

Son yaptığı duygusal paylaşımından sonra bugün Yıldız Yücel Alanya halkını sevindirecek haberi sosyal medya hesabından verdi. Yücel ''Allah’a şükürler olsun bir hafta sonunda yakından görebildim. Tedavimiz devam ediyor bir süre daha hastanedeyiz. Başkanımın herkese selamları var. Dualarıyla iyi dilekleriyle arayıp soran yanımızda olan herkese teşekkür ederim'' dedi.  Başkan Yücel'in anne ve babası taburcu oldu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi'nde tedavi altındaki anne ve babası taburcu edilip, evlerine gönderildi Covid 19 testi pozitif çıkması sonucu Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile aynı hastanede tedavi altında bulunan Babası Mehmet Yücel ve annesi bugün sabah saatlerinde taburcu edildi. Babası Mehmet Yücel ve annesi taburcu edilip, evine gönderilirken, Başkan Yücel'in ise en kısa sürede taburcu edileceği öğrenildi.
Hastanede bir süredir tedavisi devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den sağlık durumuna ilişkin iyi olduğu konusunda eşi Yıldız Yücel açıklamada bulundu.

Son yaptığı duygusal paylaşımından sonra bugün Yıldız Yücel Alanya halkını sevindirecek haberi sosyal medya hesabından verdi. Yücel ''Allah’a şükürler olsun bir hafta sonunda yakından görebildim. Tedavimiz devam ediyor bir süre daha hastanedeyiz. Başkanımın herkese selamları var. Dualarıyla iyi dilekleriyle arayıp soran yanımızda olan herkese teşekkür ederim'' dedi. 

Başkan Yücel'in anne ve babası taburcu oldu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi'nde tedavi altındaki anne ve babası taburcu edilip, evlerine gönderildi
Covid 19 testi pozitif çıkması sonucu Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile aynı hastanede tedavi altında bulunan Babası Mehmet Yücel ve annesi bugün sabah saatlerinde taburcu edildi. Babası Mehmet Yücel ve annesi taburcu edilip, evine gönderilirken, Başkan Yücel'in ise en kısa sürede taburcu edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.