BEDRİ YALÇIN ALANYA'DAN SEÇİM STARTINI VERDİ

SAĞLIK 09.11.2023 - 20:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2332+ kez okundu.
 

BEDRİ YALÇIN ALANYA'DAN SEÇİM STARTINI VERDİ

“Şimdi yeni şeyler söylemek lazım” Sloganıyla Anadolu Birlik Partisi Anadolu’da seçim startını verdi.

Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın'a Alanya’da Halktan yoğun İlgi! İlk Durak Alanya Oldu Alanya’da tarihi yerleri gezen Genel Başkan Yalçın; “Bir Alanyalı kadar Alanya’yı tanıyorum. Sokak sokak, aile aile bilirim. Burayı kendimize çok yakın görüyoruz. Şükrü başkanım burada tek söz sahibidir. Bizim patronumuz halktır. Türkiye’ye umut olacağız çünkü en büyük vaad icraattır”diyerek Alanya ziyaretine başladı. Kahvaltı programının ardından bir taziye ziyaretine katılan Başkan Yalçın, acılı aileye baş sağlığı diledi. Esnaf ile buluşan Yalçın, halk ile birlikte halk için yeni projeler getireceğini söyledi. Esnaf ziyaretlerinde halktan yoğun ilgi gören Genel Başkan ziyaretlerin ardindan saat 18:30 'da tv82 ekranlarinda Tülay Şengün'ün hazirlayip sunduğu Alanya Konuşuyor programinin canli yayin konugu oldu. İçten ve samimi bir canli yayinin ardindan ,akşam Oba Çay bahçesinde yapılan halk toplantısında soru-cevap şeklinde tüm halkımızın sorunlarını tek tek içtenlikle cevapladı ve Yeniden Anadolu dedi. Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri ve Yönetim Kuruluna'da misafirperverlikleri için teşekkür eden Başkan Yalçın bir dizi temaslarin ardindan Antalya'ya yola çıktı. Yarın yani 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına bir Mevlüt programı gerçekleştirecek olan Anadolu Birliği Partisi Antalya'da büyük bir katılımla Muratpaşa 'da olacak tüm halkımız davetlidir.
“Şimdi yeni şeyler söylemek lazım” Sloganıyla Anadolu Birlik Partisi Anadolu’da seçim startını verdi.
Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın'a Alanya’da Halktan yoğun İlgi!
İlk Durak Alanya Oldu
Alanya’da tarihi yerleri gezen Genel Başkan Yalçın; “Bir Alanyalı kadar Alanya’yı tanıyorum. Sokak sokak, aile aile bilirim. Burayı kendimize çok yakın görüyoruz. Şükrü başkanım burada tek söz sahibidir. Bizim patronumuz halktır. Türkiye’ye umut olacağız çünkü en büyük vaad icraattır”diyerek Alanya ziyaretine başladı.
Kahvaltı programının ardından bir taziye ziyaretine katılan
Başkan Yalçın, acılı aileye baş sağlığı diledi. Esnaf ile buluşan Yalçın, halk ile birlikte halk için yeni projeler getireceğini söyledi. Esnaf ziyaretlerinde halktan yoğun ilgi gören Genel Başkan ziyaretlerin ardindan saat 18:30 'da tv82 ekranlarinda Tülay Şengün'ün hazirlayip sunduğu Alanya Konuşuyor programinin canli yayin konugu oldu. İçten ve samimi bir canli yayinin ardindan ,akşam Oba Çay bahçesinde yapılan halk toplantısında soru-cevap şeklinde tüm halkımızın sorunlarını tek tek içtenlikle cevapladı ve Yeniden Anadolu dedi.
Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri ve Yönetim Kuruluna'da misafirperverlikleri için teşekkür eden Başkan Yalçın bir dizi temaslarin ardindan Antalya'ya yola çıktı. Yarın yani 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına bir Mevlüt programı gerçekleştirecek olan Anadolu Birliği Partisi Antalya'da büyük bir katılımla Muratpaşa 'da olacak tüm halkımız davetlidir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.