‘Bireylerin oluşturduğu toplumun en önemli rol annelerin’

KÜLTÜR 09.05.2020 - 21:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1946+ kez okundu.
 

‘Bireylerin oluşturduğu toplumun en önemli rol annelerin’

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, 8 Mayıs Anneler Günü ile ilgili "Yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerimiz, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağıdır” dedi.

8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle basın açıklaması yapan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, yaşamın ilk anından başlayarak, sevgi ve şefkatini çocuklarından esirgemeyen, en zor anlarda bile güç veren annelerin yerlerinin asla doldurulmayacak en değerli varlıklar olduklarını söyledi. Başkan Tayfur, “Dünyaya getirdiği çocuğuna sınırsız sevgisinin yanı sıra her zaman gereksinim duyacağı yüce değerleri kazandırarak kişiliğinin oluşmasını sağlayan anneler, onları kendi kararlarını veren, sorumluluklarının bilincinde yetişkinler olarak yaşama hazırlamaktadırlar. Bu yönüyle annelerin, bireylerin oluşturduğu toplumun biçimlenmesindeki rolleri büyük önem taşımaktadır” dedi. Annelik gibi önemli bir sorumluluğu olan kadınların toplumsal yaşamın her alanında etkilerini artıracak, hak ve özgürlüklerini en iyi biçimde kullanabilecekleri ortamların oluşturulması gerektiğini belirten Başkan Tayfur, “Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişemeyeceğimiz annelerimize, hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz. Değeri ölçülemeyen, yaşam deneyimleriyle bize her zaman yol gösteren, dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, esenlikler diliyorum" diye konuştu.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, 8 Mayıs Anneler Günü ile ilgili "Yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerimiz, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağıdır” dedi.

8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle basın açıklaması yapan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, yaşamın ilk anından başlayarak, sevgi ve şefkatini çocuklarından esirgemeyen, en zor anlarda bile güç veren annelerin yerlerinin asla doldurulmayacak en değerli varlıklar olduklarını söyledi. Başkan Tayfur, “Dünyaya getirdiği çocuğuna sınırsız sevgisinin yanı sıra her zaman gereksinim duyacağı yüce değerleri kazandırarak kişiliğinin oluşmasını sağlayan anneler, onları kendi kararlarını veren, sorumluluklarının bilincinde yetişkinler olarak yaşama hazırlamaktadırlar. Bu yönüyle annelerin, bireylerin oluşturduğu toplumun biçimlenmesindeki rolleri büyük önem taşımaktadır” dedi.

Annelik gibi önemli bir sorumluluğu olan kadınların toplumsal yaşamın her alanında etkilerini artıracak, hak ve özgürlüklerini en iyi biçimde kullanabilecekleri ortamların oluşturulması gerektiğini belirten Başkan Tayfur, “Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişemeyeceğimiz annelerimize, hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz.

Değeri ölçülemeyen, yaşam deneyimleriyle bize her zaman yol gösteren, dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, esenlikler diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.