BÜYÜKŞEHİR BANDOSU COŞTURDU

KÜLTÜR 23.04.2020 - 23:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1891+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BANDOSU COŞTURDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası (ABBO), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalya’nın dört bir yanında konserler verdi. Balkon ve pencerelerinden ellerinde bayraklarla bandoya eşlik eden vatandaşlar, bayram coşkusu yaşadı

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalan Antalyalılara 23 Nisan coşkusunu yaşatmak için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla üstü açık otobüsle yollara düşen Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da konserlerine devam etti. BALKONLARDA BAYRAM COŞKUSU ABBO, TBMM’nin 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Meltem Mahallesi, 100. Yıl Caddesi, Işıklar, Güzeloba, Dokuma, Bahçelievler mahallelerinde konserler vererek, Antalyalıların 23 Nisan coşkusunu evlerinde en güzel şekilde yaşamalarını sağladı. ABBO, salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral de oldu. ALKIŞ YAĞMURU Balkon ve pencerelerini bayraklarla kırmızı beyaza boyayan Antalyalılar, ABBO’nun seslendirdiği marş ve şarkılara hep bir ağızdan, bayraklarını sallayarak eşlik ederken, muhteşem görüntüler oluşturdu. Bayramlarını marşlarla büyük bir coşku ile kutlayan vatandaşlar, kendilerine bu imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken. ABBO üyelerini alkış yağmuruna tuttu. İLÇELERDE KONSERLER Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri de unutmadı. Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Antalya İl Başkanlığı’nın organizasyonuyla bir araya gelen yerel sanatçılardan oluşan ikinci bir bando ekibi de yine gezici otobüsle ilçelerde konser verdi. İlk olarak Serik’e uğrayan bando ekibi, Salı Pazarı, Cuma Pazarı ve Serik Hali çevresinde vatandaşlarla buluştu. Serikliler balkonlarından, bandonun seslendirdiği marşlarla 23 Nisan’ı kutladı. Bando ekibi, Serik’in ardından Manavgat’ta da konserler verdi.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası (ABBO), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalya’nın dört bir yanında konserler verdi. Balkon ve pencerelerinden ellerinde bayraklarla bandoya eşlik eden vatandaşlar, bayram coşkusu yaşadı

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalan Antalyalılara 23 Nisan coşkusunu yaşatmak için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla üstü açık otobüsle yollara düşen Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da konserlerine devam etti.

BALKONLARDA BAYRAM COŞKUSU

ABBO, TBMM’nin 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Meltem Mahallesi, 100. Yıl Caddesi, Işıklar, Güzeloba, Dokuma, Bahçelievler mahallelerinde konserler vererek, Antalyalıların 23 Nisan coşkusunu evlerinde en güzel şekilde yaşamalarını sağladı. ABBO, salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral de oldu.

ALKIŞ YAĞMURU

Balkon ve pencerelerini bayraklarla kırmızı beyaza boyayan Antalyalılar, ABBO’nun seslendirdiği marş ve şarkılara hep bir ağızdan, bayraklarını sallayarak eşlik ederken, muhteşem görüntüler oluşturdu. Bayramlarını marşlarla büyük bir coşku ile kutlayan vatandaşlar, kendilerine bu imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken. ABBO üyelerini alkış yağmuruna tuttu.

İLÇELERDE KONSERLER

Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri de unutmadı. Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Antalya İl Başkanlığı’nın organizasyonuyla bir araya gelen yerel sanatçılardan oluşan ikinci bir bando ekibi de yine gezici otobüsle ilçelerde konser verdi. İlk olarak Serik’e uğrayan bando ekibi, Salı Pazarı, Cuma Pazarı ve Serik Hali çevresinde vatandaşlarla buluştu. Serikliler balkonlarından, bandonun seslendirdiği marşlarla 23 Nisan’ı kutladı. Bando ekibi, Serik’in ardından Manavgat’ta da konserler verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.