BÜYÜKŞEHİR'DEN MOBİL 23 NİSAN ŞENLİĞİ

ÇOCUK 15.04.2021 - 01:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2640+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR'DEN MOBİL 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, TBMM’nin açılışının 101. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu en güzel şekilde yaşamak, salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için mobil konserler düzenleyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, TBMM’nin açılışının 101. Yıldönümü ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı salgın nedeniyle vatandaşların evlerinde en coşkulu şekilde kutlaması için bu yıl da mobil konserler düzenleyecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası üstü açık otobüsle sokak sokak dolaşarak, marşlar ve şarkılar seslendirecek. Salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar mobil otobüs sahnesinden Antalyalılarla buluşacak. İLK KONSER 15 NİSAN’DA Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan mobil etkinlik aracı tüm ilçeleri dolaşacak. İlk konser 15 Nisan Perşembe günü Kepez, Duacı, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde 14.00 -18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ MOBİL ETKİNLİK ARACI İLÇELER PROGRAMI Saat: 14.00 -18.00 15 Nisan Kepez-Duacı - Konyaaltı-Muratpaşa 16 Nisan Döşemealtı-Kemer-Beldibi-Göynük-Altınova-Aksu-Belek-Kadriye 17 Nisan Kaş - Demre 18 Nisan Akseki- İbradı - Gündoğmuş 19 Nisan Elmalı - Korkuteli 20 Nisan Kumluca - Finike 21 Nisan Serik - Manavgat 22 Nisan Gazipaşa -Alanya 23 Nisan Konyaaltı –Muratpaşa-Kepez - Duacı - Varsak
Antalya Büyükşehir Belediyesi, TBMM’nin açılışının 101. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu en güzel şekilde yaşamak, salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için mobil konserler düzenleyecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, TBMM’nin açılışının 101. Yıldönümü ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı salgın nedeniyle vatandaşların evlerinde en coşkulu şekilde kutlaması için bu yıl da mobil konserler düzenleyecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası üstü açık otobüsle sokak sokak dolaşarak, marşlar ve şarkılar seslendirecek. Salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar mobil otobüs sahnesinden Antalyalılarla buluşacak.
İLK KONSER 15 NİSAN’DA
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan mobil etkinlik aracı tüm ilçeleri dolaşacak. İlk konser 15 Nisan Perşembe günü Kepez, Duacı, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde 14.00 -18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ MOBİL ETKİNLİK ARACI İLÇELER PROGRAMI
Saat: 14.00 -18.00
15 Nisan Kepez-Duacı - Konyaaltı-Muratpaşa
16 Nisan Döşemealtı-Kemer-Beldibi-Göynük-Altınova-Aksu-Belek-Kadriye
17 Nisan Kaş - Demre
18 Nisan Akseki- İbradı - Gündoğmuş
19 Nisan Elmalı - Korkuteli
20 Nisan Kumluca - Finike
21 Nisan Serik - Manavgat
22 Nisan Gazipaşa -Alanya
23 Nisan Konyaaltı –Muratpaşa-Kepez - Duacı - Varsak
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.