CHP’liler Kongreyi terk etti

GÜNDEM 20.09.2020 - 00:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2173+ kez okundu.
 

CHP’liler Kongreyi terk etti

AKP Alanya ilçe kongresinde söz alan il başkanı Av. İbrahim Ethem Taş’ın açıklamaları büyük tepki aldı. Partililer tarafından “gereksiz ve zamansız bir açıklama” olarak yorumlanan açıklama sonrası CHP heyetinin salondan ayrıldığı gözlendi.

AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ın yoğun bakımda tedavi gören Antalya büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek için yaptığı açıklama sonrası CHP Alanya İlçe yönetimi salondan ayrıldı...  AKP’li Taş “Bir tane çivi çakmadılar” AK Parti İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi Alanya Açık Hava Tiyatrosu'nda  gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun tek aday olduğu kongrede AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş skandal açıklamalarıyla tepki topladı. Başkan Taş’ın  bir aydır yaşam savaşı veren Muhittin Böcek için kullandığı  “Bir buçuk yıl oldu. Büyükşehir belediyesi bir tane çivi çakılmadı. Yaptıkları işçileri işten çıkarmak, suya yüzde 54 zam yapmak ve demagoji yapmak.”  Açıklaması salonda tepkiye neden oldu. CHP heyeti salonu terk etti.   AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın tepkilere neden olan konuşması, "Bizim tüm kongrelerimiz bayram havasında geçer. Partimiz ilk kurulduğunda yüzde 21 olan oy oranı yüzde 47'ye geldi. İnşallah 2024'te büyükşehir belediyesini sizlerin gayretleriyle kazanacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hasta. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Büyükşehiri niye istiyoruz? Bir buçuk yıl oldu. Büyükşehir belediyesi bir tane çivi çakılmadı. Yaptıkları işçileri işten çıkarmak, suya yüzde 54 zam yapmak ve demagoji yapmak. Alanya'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu millet kimi seçeceğini çok iyi biliyor. Burada çok başarılı bir ilçe başkanımız var. Toklu'ya başarılar diliyorum" dedi.
AKP Alanya ilçe kongresinde söz alan il başkanı Av. İbrahim Ethem Taş’ın açıklamaları büyük tepki aldı. Partililer tarafından “gereksiz ve zamansız bir açıklama” olarak yorumlanan açıklama sonrası CHP heyetinin salondan ayrıldığı gözlendi.

AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ın yoğun bakımda tedavi gören Antalya büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek için yaptığı açıklama sonrası CHP Alanya İlçe yönetimi salondan ayrıldı... 

AKP’li Taş “Bir tane çivi çakmadılar”

AK Parti İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi Alanya Açık Hava Tiyatrosu'nda  gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun tek aday olduğu kongrede AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş skandal açıklamalarıyla tepki topladı. Başkan Taş’ın  bir aydır yaşam savaşı veren Muhittin Böcek için kullandığı  “Bir buçuk yıl oldu. Büyükşehir belediyesi bir tane çivi çakılmadı. Yaptıkları işçileri işten çıkarmak, suya yüzde 54 zam yapmak ve demagoji yapmak.”  Açıklaması salonda tepkiye neden oldu. CHP heyeti salonu terk etti.

 

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın tepkilere neden olan konuşması, "Bizim tüm kongrelerimiz bayram havasında geçer. Partimiz ilk kurulduğunda yüzde 21 olan oy oranı yüzde 47'ye geldi. İnşallah 2024'te büyükşehir belediyesini sizlerin gayretleriyle kazanacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hasta. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Büyükşehiri niye istiyoruz? Bir buçuk yıl oldu. Büyükşehir belediyesi bir tane çivi çakılmadı. Yaptıkları işçileri işten çıkarmak, suya yüzde 54 zam yapmak ve demagoji yapmak. Alanya'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu millet kimi seçeceğini çok iyi biliyor. Burada çok başarılı bir ilçe başkanımız var. Toklu'ya başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.