ÇÖLYAK HASTALARINA ÖZEL GIDA PAKETİ

SAĞLIK 16.08.2020 - 22:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1615+ kez okundu.
 

ÇÖLYAK HASTALARINA ÖZEL GIDA PAKETİ

Büyükşehir Belediyesi’nin çölyak hastaları için başlattığı glutensiz gıda yardımı ilçelerde devam ediyor. Elmalı ve Kumluca’da çölyak hastası olan vatandaşlara gıda paketleri teslim edildi. Glutensiz gıdalarını teslim alan vatandaşlar Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Antalya’nın dört bir yanında çölyak hastalarına yardım eli uzatıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Elmalı Hacımusalar Mahallesinde 1,5 yaşından bu yana çölyak hastalığı ile mücadele eden yüzde 25 işitme engeli bulunan 11 yaşındaki Kevser’in çölyak hastaları için özel hazırlanan gıda paketini teslim etti. Kumluca’da çölyak hastası üç vatandaşa Kumluca Hizmet Birimi Şube Müdürlüğü tarafından glutensiz gıdaları teslim edildi. MUHİTTİN BÖCEK’E TEŞEKKÜR Yardım paketi ile büyük bir zorluktan kurtulduklarını belirten Kevser’in babası Salih Çelik “Büyükşehir Belediyemiz her alanda yanımızda olduğunu bir kez daha bize gösterdi. Belediyemizin çölyak hastaları için yardımda bulunduğunu duyduğumda çok mutlu oldum ve hemen talepte bulundum. Bu hastalığın zorluğunu gerçekten yaşayanlar bilir. Allah kimseye yaşatmasın. Kızım için çölyak hastalarına uygun gıdaları kargo ile sipariş veriyorduk, aylık ortalama 500 TL’lik bir masrafımız oluyordu. Siparişlerimiz de zamanında elimize ulaşmıyordu. Çok sıkıntılar yaşıyorduk. Şimdi yardım paketlerimizi almaya başladık. Un, bisküvi, makarna içinde her şey var. Muhittin Başkanımızdan Allah Razı olsun teşekkür ederiz. Bizi ekonomik yönden de rahatlattı ”dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin çölyak hastaları için başlattığı glutensiz gıda yardımı ilçelerde devam ediyor. Elmalı ve Kumluca’da çölyak hastası olan vatandaşlara gıda paketleri teslim edildi. Glutensiz gıdalarını teslim alan vatandaşlar Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Antalya’nın dört bir yanında çölyak hastalarına yardım eli uzatıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Elmalı Hacımusalar Mahallesinde 1,5 yaşından bu yana çölyak hastalığı ile mücadele eden yüzde 25 işitme engeli bulunan 11 yaşındaki Kevser’in çölyak hastaları için özel hazırlanan gıda paketini teslim etti. Kumluca’da çölyak hastası üç vatandaşa Kumluca Hizmet Birimi Şube Müdürlüğü tarafından glutensiz gıdaları teslim edildi.

MUHİTTİN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Yardım paketi ile büyük bir zorluktan kurtulduklarını belirten Kevser’in babası Salih Çelik “Büyükşehir Belediyemiz her alanda yanımızda olduğunu bir kez daha bize gösterdi. Belediyemizin çölyak hastaları için yardımda bulunduğunu duyduğumda çok mutlu oldum ve hemen talepte bulundum. Bu hastalığın zorluğunu gerçekten yaşayanlar bilir. Allah kimseye yaşatmasın.

Kızım için çölyak hastalarına uygun gıdaları kargo ile sipariş veriyorduk, aylık ortalama 500 TL’lik bir masrafımız oluyordu. Siparişlerimiz de zamanında elimize ulaşmıyordu. Çok sıkıntılar yaşıyorduk.

Şimdi yardım paketlerimizi almaya başladık. Un, bisküvi, makarna içinde her şey var. Muhittin Başkanımızdan Allah Razı olsun teşekkür ederiz. Bizi ekonomik yönden de rahatlattı ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.