DEVA Partisi İlçe Binası Açıldı!

SİYASET 09.03.2021 - 22:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2282+ kez okundu.
 

DEVA Partisi İlçe Binası Açıldı!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kemer ilçede teşkilat, Atatürk Caddesinde sade bir törenle hizmete açıldı.

Açılışa, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı, Eg.Pol.Başkanı İl Başkan Yardımcısı Ahmet Ersin Bilgin, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Ünlüoğlu, (Güneydoğu Gazisi) İl Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Koçer, Kemer geçmiş dönem Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve davetliler katıldı. Deva Partisi Kemer İlçe Başkanı Cengiz Cantürk, çalışmalarını yürütecekleri teşkilat binasının her zaman halka açık olacağını söyledi. Hızlı bir şekilde parti faaliyetlerine etkinlik kazandıracaklarını belirten Cantürk, tüm mahalleleriyle ilçe halkının dertleriyle dertlenip sorunların çözümü için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kemer ilçede teşkilat, Atatürk Caddesinde sade bir törenle hizmete açıldı.
Açılışa, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı, Eg.Pol.Başkanı İl Başkan Yardımcısı Ahmet Ersin Bilgin, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Ünlüoğlu, (Güneydoğu Gazisi) İl Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Koçer, Kemer geçmiş dönem Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve davetliler katıldı.
Deva Partisi Kemer İlçe Başkanı Cengiz Cantürk, çalışmalarını yürütecekleri teşkilat binasının her zaman halka açık olacağını söyledi. Hızlı bir şekilde parti faaliyetlerine etkinlik kazandıracaklarını belirten Cantürk, tüm mahalleleriyle ilçe halkının dertleriyle dertlenip sorunların çözümü için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.