DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SON HIZLA DEVAM EDİYOR

SAĞLIK 25.03.2020 - 21:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2068+ kez okundu.
 

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SON HIZLA DEVAM EDİYOR

Kemer Belediye ekipleri, koronavirüse karşı alınan tedbirleri aralıksız uygulamaya devam ediyor.

Koronavirüse karşı Türkiye’de alınan tedbirler kapsamında Kemer’de de hummalı çalışmalar devam ediyor. Kemer Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber eden Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye olarak her gün ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarının devam ettiğinin altını çizdi. İlçe genelindeki dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye ekipleri, Beldibi ve Göynük mahalleleri ile Değirmendere mevkisinde koronavirüse karşı ilaçlama çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalar kapsamında çocuk parkları, kaldırımlar, Beldibi Jandarma Komutanlığı girişinde bulunan otopark alanı, sağlık ocağı önü, eczaneler ve kaldırımlar dezenfekte edildi. Başkan Toplaoğlu, yaptığı açıklamasında, “Belediye olarak önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Tedbiri elden asla bırakmıyoruz. Olumsuz bir duruma mahal vermemek adına tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. İlçemiz genelinde, çocuklarımızın ve halkımızın sıkça uğradığı yerler, resmi kurumlar, kaldırımlar, caddeler, parklar dezenfekte edilmeye devam ediyor. İnşallah ülkece bu virüs salgınından el birliği ile kurtulacağız.” diye konuştu.
Kemer Belediye ekipleri, koronavirüse karşı alınan tedbirleri aralıksız uygulamaya devam ediyor.

Koronavirüse karşı Türkiye’de alınan tedbirler kapsamında Kemer’de de hummalı çalışmalar devam ediyor.

Kemer Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber eden Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye olarak her gün ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarının devam ettiğinin altını çizdi.

İlçe genelindeki dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye ekipleri, Beldibi ve Göynük mahalleleri ile Değirmendere mevkisinde koronavirüse karşı ilaçlama çalışmaları yaptı.

Yapılan çalışmalar kapsamında çocuk parkları, kaldırımlar, Beldibi Jandarma Komutanlığı girişinde bulunan otopark alanı, sağlık ocağı önü, eczaneler ve kaldırımlar dezenfekte edildi.

Başkan Toplaoğlu, yaptığı açıklamasında, “Belediye olarak önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Tedbiri elden asla bırakmıyoruz. Olumsuz bir duruma mahal vermemek adına tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. İlçemiz genelinde, çocuklarımızın ve halkımızın sıkça uğradığı yerler, resmi kurumlar, kaldırımlar, caddeler, parklar dezenfekte edilmeye devam ediyor. İnşallah ülkece bu virüs salgınından el birliği ile kurtulacağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.